HomeTELEVIZIUNEEmisiuniVineri, la PRO TV: Mihaelei i se vor aburi ochelarii, iar Florin Călinescu va aplauda plin de emoție talentul autentic în a șasea ediție Românii au talent!

Vineri, la PRO TV: Mihaelei i se vor aburi ochelarii, iar Florin Călinescu va aplauda plin de emoție talentul autentic în a șasea ediție Românii au talent!

Spectacolul atinge noi valențe la Românii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, pe scena celui mai tare show de divertisment vor urca concurenți care fie îi vor lăsa fără cuvinte pe jurați, fie vor stârni hohote de râs și îi vor determina pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu să creeze povești savuroase și să aibă replici incredibile.

 

Însă jurizarea nu se va opri în sală și pe scenă, ci va continua și în culise, unde Florin Călinescu va merge pentru a-i explica unei concurente cum și-ar putea îmbunătăți momentul și cum să facă să aibă succes în viitor.

 

În cea de-a șasea ediție o vom asculta pe Andra cântând. Jurata va fi inspirată de un concurent extrem de carismatic și cu un trup perfect și va interpreta una dintre piesele ei pentru ca aceasta să-și demonstreze calitățile de dansator. Și dacă Andra va completa momentul prezentat de concurent, Mihaela se va bucura de întreaga reprezentație până… i se vor aburi ochelarii.

Concurenții nu vor înceta să surprindă nici vinerea aceasta la Românii au talent! La numai 24 de ani, un concurent lucrează ca giuvaier, prelucrează aurul și argintul și face bijuterii. Nu a făcut nicio școală, deoarece s-a apucat rapid de meserie pentru a face bani. Când va urca pe scenă, nimeni nu se va aștepta la talentul său, însă va reuși să producă unul dintre cele mai emoționante momente, în contrast cu apariția sa dură. ”N-ai fi zis, nu?”, va spune șocat Florin Călinescu. ”Îmi era dor! Uitați aici piele de găină! Vai de capul meu! Trebuie să mă duc să-l strâng în brațe”, va completa Andra. Ambii jurați vor avea lacrimi în ochi și vor aplauda talentul autentic.

 

Vineri, de la 20:30, ne așteaptă un show fabulos, momente memorabile, bucurie, energie, concurenți încrezători în talentul lor, vibrație și reacții extraordinare, în cea de-a șasea ediție a sezonului #7epic Românii au talent

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns