Connect with us

Emisiuni

Vineri la ProTV, de la 20.30, Laurette intră în ringul de la Dansez pentru tine. Concurenţii dansează folclor international şi tango

Published

on

Vineri seara, în ringul de la Dansez pentru tine îşi face intrarea o apariţie exotică: frumoasa Laurette păşeşte în competiţia visurilor de la ProTv. Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener îi va fi nimeni altul decât fratele ei. Dacă alţi copii de vârsta lor îşi petrec timpul liber la joacă, Sandra, Ioana, Ştefan şi Alexandru nu au vreme de îndeletniciri tipice vârstei lor, deoarece greutăţile cu care se confruntă zilnic i-au maturizat. Copiii învaţă excepţional, Sandra a ajuns în faza naţională la Olimpiada de română şi matematică. A mers chiar la olimpiada de engleză şi de franceză, animată de gândul că cine are carte are şi parte şi că, într-o zi, cunoştinţele ei vor umple lipsurile cu care se confruntă azi întreaga familie. Toţi copiii sunt decişi să reuşească în viaţă, deşi acum locuiesc împreună cu mama şi cu bunica lor într-o cameră de cămin de nefamilişti.

Încă o pereche care a demonstrat că are talent va intra în ringul de la Dansez pentru tine, tot pentru un scop nobil. Cristian Gog, câştigătorul celui al doilea sezon al emisiunii Românii au talent şi Dana de la Titanii Funky Fresh dansează pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa. Vesel şi cu o poftă de viaţă care trece sticla de fiecare dată şi ajunge până în sufletul telespectatorilor, Tudorel a avut şi are un trai foarte greu. Tatăl lui a murit atunci când era mic, iar mama lui l-a dat la casa de copii pe când avea doar şase ani, iar explicaţia acestui gest nu a primit-o nici până astăzi. Instituţionalizat fiind, Tudorel a trecut prin multe încercări, iar în clasa a VIII-a a fugit din orfelinat, sătul de bătăile pe care le tot primea de la cei mari. Tânărul şi-a dorit dintotdeauna să ducă o viaţă normală şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru asta, a lucrat tot ce s-a ivit, numai să facă un ban cinstit. Acum, Tudorel lucrează în Tulcea la salubrizare, câştigă 700 de lei lunar şi trăieşte într-o cameră din căminul muncitoresc, împreună cu alte trei persoane. El spală în continuare maşini, pentru a câştiga un ban în plus, deoarece visul lui este să strângă 5000 de euro, cu care ar reuşi să-şi cumpere o garsonieră mică.

Seara debutează în forţă, cu o călătorie prin toată lumea, plină energie şi culoare, pentru că se dansează folclor international. În aceeaşi ediţie, pasiunea învăluie ringul de dans, iar perechile ramase în competiţie vor fi nevoite să transmită cât mai multă senzualitate: se va dansa tango, în regim de concurs. Emoţiile concurenţilor şi-ale vedetelor vor fi pe măsură, pentru că este ştiut faptul că acest stil este unul foarte dificil, iar notele juraţilor vor fi dezvăluite abia la finalul emisiunii.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Secretele Ancăi Sînă Serea, ale lui Wilmark și ale lui Radu Sîrbu, de la O-Zone, dezvăluite de copiii lor, la “Aici eu sunt vedeta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cinci copii și părinții lor celebri concurează joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, cel mai haios show al momentului, prezentat de Cosmin Seleși, la Antena 1.

O ediție în care Anca Sînă Serea, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, și Wilmark vor fi văzuți prin ochii propriilor lor copii, căci micuții vor dezvălui secretele celebrilor lor părinți și vor da din casă multe dintre obiceiurile lor ciudate.

Celebritățile și copiii lor vor face echipă și vor avea de trecut o serie de probe amuzante, pe parcursul cărora vor trebui să demonstreze cât de bine se cunosc unii pe alții. Echipa declarată câștigătoare va dona ulterior suma de bani care îi va reveni unor oameni mai puțin norocoși.

Așadar, joi, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, vine cu fiica sa mijlocie, Eva (4 ani și jumătate), Anca Sînă Serea împreună cu doi dintre cei cinci copii ai săi, Ava (3 ani și jumătate) și Sarah (10 ani), și coregraful Wilmark, alături de băieții săi, Loukas (9 ani) și Joakin (5 ani).

Abia aștept să văd ce imaginație are Eva și ce va spune în emisiune. Cred însă că vom face o echipă bună”, spune Radu Sîrbu.

Copiii sunt foarte imprevizibili și nu știu ce se va întâmpla. Pot să spun doar că nu sunt pregătită deloc pentru emisiune”, e de părere Anca Sînă Serea.

Emoțiile sunt mari și vom avea o intrare spectaculoasă”, adaugă Wilmark.

Ce vor răspunde copiii celebrităților la întrebări precum “Ce îi face tati lui mami când se supără?”, “Ce îi place lui mami să facă și nu știe lumea?” sau “Ce obicei ciudat are tati?” telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Un antrenor de tenis și soția lui vor să ajute câteva familii nevoiașe, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Soții Alexandra (29 de ani) și Cozmin Panait (28 de ani), din Constanța, vin joi, 22 martie, de la ora 22.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, hotărâți să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc la show-ul prezentat de Dan Negru. Dar acest lucru va fi posibil doar dacă ei vor ghici cu exactitate vârsta celor șapte persoane care vor veni în fața lor.

Alexandra predă modelling și lucrează mult cu copiii, pe când Cozmin este antrenor de tenis. S-au cunoscut în facultate și au continuat mult timp să iasă în cercuri comune de prieteni, perioadă în care el a început să-și dorească să fie împreună cu ea. La un moment dat, ea s-a hotărât să-i acorde o șansă. De doi ani sunt căsătoriți și părinții unei fetițe, pe nume Ingrid.

Cu banii pe care speră să-i câștige, joi, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, vor să sprijine familiile sărace dintr-un cartier alăturat lor, familii pe care de altfel le ajută de câte ori pot, dar și să plece într-o vacanță, în Belgia, la festivalul Tomorrowland.

Câți bani vor reuși Alexandra și Cozmin să câștige, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 22 martie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Smiley, Pavel și Andi își testează flexibilitatea, vineri, la Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Mâine seară, de la 20:30, noi concurenți intră în cursa pentru câștigarea titlului de cel mai talentat român și fac spectacol pe scena show-ului suprem, Românii au talent.

O concurentă reușește să uimească jurații prin mobilitatea ei, dar și prin pasiunea pe care o pune în ceea ce face. ”Ai niște calități pe care oamenii le înțeleg foarte puțin.”, îi spune Mihaela Rădulescu.

Fata îi provoacă pe Smiley și pe Pavel să execute o serie de mișcări care necesită destul de multă concentrare și pregătire, iar cei doi demonstrează că flexibilitatea este una dintre calitățile lor și reușesc să o impresioneze. Nici Andi Moisescu nu scapă de acest test și este invitat pe scenă pentru un moment în tandem. Cum se va descurca juratul și dacă va face față provocării, vedem vinerea aceasta.

O româncă stabilită în Spania a reușit sa unească românii și spaniolii într-o trupă de dans care reprezintă în egală măsură ambele culturi. Concurenta povestește plină de emoții toate greutățile prin care a trecut peste hotare, cum a reușit să treacă peste ele, și prezintă un număr formidabil, plin de energie și pasiune.

Telespectatorii vor avea parte mâine de momente speciale, de suspans, energie, emoție și bucurie pe scena celui mai tare show de divertisment, Românii au talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending