HomeTELEVIZIUNEEmisiuniVineri, în Prime Time: Un poştaş face show pe scenă X Factor de la Antena 1

Vineri, în Prime Time: Un poştaş face show pe scenă X Factor de la Antena 1

Prev1 of 2

X FACTOR: Are un look de dur, e acoperit de tatuaje, poartă cercei și are o voce care te ține la distanță. Dorian Lupu are 25 de ani, vine din Reșița și, în ciuda înfățișării sale de băiat rău, muncește ca…poștaș. Meserie care nu de puține ori l-a adus în ipostaze amuzante pentru că, după cum chiar el glumește, „nu mi-ai deschide ușa dacă aș veni la tine cu o scrisoare, am trecut prin asta”.

Deși uneori merge și 12 kilometri pe jos zilnic, cea mai mare pasiune a lui este muzica și și-ar dori să poată face numai asta. Vineri seara, de la ora 20.30, acesta va păși pe scena „X Factor” și va aduce în fața juraților versuri compuse de el, beat-uri moderne și multă carismă. „Ai ceva din Racla”, îi va spune Delia, în vreme ce Ștefan Bănică e de părere că are nevoie lângă el de o voce feminină.

 

Care va fi concluzia juriului după acest moment și dacă rapperul poștaș va trece în etapa următoare, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30.

Tot atunci, o familie de cântăreți din Mangalia vine în show-ul de la Antena 1 și oferă un spectacol ce-l va determina pe solistul de la Carla’s Dreams să le spună că ce fac ei ar trebui să fie sport olimpic. Asta pentru că cei doi vin însoțiți de băiețelul lor, care nu va dori să stea la masa juriului, ci va prefer scena, alături de părinții săi. Aceștia vor cânta, vor dansa și vor face show la puterea a treia, spre deliciul tuturor celor din sală.

x-factor-antena-1-1

„Ăsta ar putea fi sport olimpic nou, dans și cântec cu copil în brațe”, va spune juratul de la Carla’s Dreams. Iar Marco Sentieri, de meserie cântăreț, vine tocmai din Italia la „X Factor” România pentru că simte că are multe de arătat în muzică. Cald, prietenos, cu zâmbetul pe buze, acesta va da lecții de dialect napoletan lui Răzvan și Dani, dar și juraților. „Îmi amintești de Fiorello”, îi va spune Horia, „ai același accent”.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns