HomeMAGAZINEvenimenteVinexpert invita stelistii sa faca obisnuita baie de sampanie cu exclusivista Champagne Comte de Montaigne, bautura oficiala a Festivalului de la Cannes!

Vinexpert invita stelistii sa faca obisnuita baie de sampanie cu exclusivista Champagne Comte de Montaigne, bautura oficiala a Festivalului de la Cannes!

Vinexpert isi continua expansiunea cu o noua locatie, primul Wine & Champagne Lounge din România, situat in calea Dorobanti, un champagne-bar multi-brand original, dar asemanator unui boutique cu aer parizian, aristocrat, similar celor deja consacrate din capitala Frantei, unde trec pragul marile vedete europene sau americane, aflate in vizita la Paris. Inaugurarea oficiala va avea loc printr-un eveniment tip cocktail, joi, 27 septembrie, incepand cu ora 19.30.

Cu aceasta ocazie, va fi lansata sampania oficiala a Festivalului de la Cannes, Champagne Comte de Montaigne. Brandul, apreciat de personalitati si vedete internationale va fi prezentat in premiera publicului din tara noastra.

Pentru ca aceasta sampanie spectaculoasa se adreseaza in special campionilor, distribuitorul oficial in Romania al Champagne Comte de Montaigne face cu aceasta ocazie o propunere “spumoasa” catre cea mai titrata echipa din Romania, Steaua Bucuresti, una dintre candidatele certe la castigarea titlului national in acest an. In cazul in care “ros-albastri” vor reusi sa termine sezonul pe primul loc, Vinexpert va face cadou jucatorilor o sticla magnum de Champagne Comte de Montaigne, pentru obisnuita baie de sampanie care are loc de obicei chiar pe gazon, la finalul ultimei etape de campionat.

Dorind sa pastreze caracterul select a unei astfel de ceremonii, ce se doreste a fi o intalnire a calitatii, elegantei si bunului gust in materie de bauturi fine, reprezentantii brandului vor inmana invitatii personale catorva nume din viata publica romaneasca precum Camelia Sucu, Adrian Cristea, Ruxandra Dragomir, Carmen Negoita, Meme Stoica, Ilie Nastase si multi altii.

Alaturi de persoanele publice se vor afla si clienti fideli, specialisti din domeniu, precum si reprezentanti ai unora dintre cele mai imporante canale media. Invitatii vor fi intampinati si serviti cu aperitive si sampanie , in regim open champagne bar pe tot parcursul serii, de catre somelieri specializati si instruiti.

Wine & Champagne Lounge este, de asemenea, singurul loc unde se va putea gusta sampania Pol Roger, aleasa oficial de Casa Regala Britanica pentru a sarbatori nunta Printului William cu Kate Middleton si care este importata exclusiv de Vinexpert.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns