HomeALL MEDIAViolenta si injuraturi cu Ioan Becali la WPT

Violenta si injuraturi cu Ioan Becali la WPT

Giovanni Becali s-a dat din nou in spectacol! Aflat la World Poker Tour de la Bucuresti, fostul impresar s-a luat la cearta cu directorul turneului, pe care a fost la un pas sa-l loveasca.

Se pare ca motivul scandului a pornit de la o maseuza, prezenta la masa de poker. Giovanni s-a enervat dupa ce i-a cerut sa-l maseze, insa aceasta a preferat sa stea mai mult la unul dintre jucatorii aflati la masa.

Totul a degenerat intr-un conflict, iar dupa mai multe injurii adresate directorului, Giovanni Becali a parasit in cele din urma masa de joc, nu inainte de a arunca cu jetoanele in tavan si de a-l ameninta pe oficial.

World Poker Tour este considerat cel mai important circuit de turnee de poker live din lume. La turneul de la Bucuresti au participat peste 300 de jucatori, iar taxa de inscriere a fost de 3300 de euro.

Nu cu mult timp in urma, invitat la Sport.ro, Ioan Becali, suparat din cauza intrebarilor lui Emanuel Terzian, a aruncat lavaliera, l-a injurat pe moderator si l-a scuipat in direct. Imaginile vorbesc de la sine:

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns