HomeTELEVIZIUNESerialeFear the Walking Dead: Virusul care a generat apocalipsa zombie, continuă! Fanii sunt extaziaţi

Fear the Walking Dead: Virusul care a generat apocalipsa zombie, continuă! Fanii sunt extaziaţi

Exact acum un an, in luna august, AMC si AMC Global, reteaua internationala de televiziuni marca AMC, au anuntat premiera mondiala a noului serial „Fear the Walking Dead”.

„Fear the Walking Dead” a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, stabilind, un nou record mondial de audienţă.

Acum, „Fear the Walking Dead” a ajuns la sezonul 2b si va fi difuzat in premiera exclusiva pe AMC în noaptea de duminică spre luni, de la ora 04.00, în acelaşi timp cu premiera din SUA si redifuzat, în reluare, luni, de la ora 22.00, pe 22 august.

Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și găsească propriile căi de supraviețuire.

Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-l lăsa pe Nick să plece, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand este pierdut în durere, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a lăsat-o pe Ofelia dezamăgită în privința supraviețuirii și clădirii unei vieți noi.

AMC, oferă telespectatorilor programe sub deviza „Ceva mai mult”.

SAN DIEGO, CA - JULY 22:  Fans wait for autographs during Comic-Con International 2016 at San Diego Convention Center on July 22, 2016 in San Diego, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images for AMC)

SAN DIEGO, CA – JULY 22: Fans wait for autographs during Comic-Con International 2016 at San Diego Convention Center on July 22, 2016 in San Diego, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for AMC)

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns