HomeTELEVIZIUNEReality ShowPRO TV: O nouă poveste emoţionată, miercuri, în reality show-ul VISURI LA CHEIE

PRO TV: O nouă poveste emoţionată, miercuri, în reality show-ul VISURI LA CHEIE

Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în Ploiești pentru a împlini visul familiei Tudorache, o familie frumoasă formată din Cristina, Bogdan și cei doi copii ai lor, Costin și Adrian.

În urmă cu doi ani, totul s-a schimbat pentru ei. Băiatul cel mic, Adrian, a început să aibă probleme cu mersul și, după numeroase investigații și vizite la medic, a primit un diagnostic crunt – osteonecroză cap celular stâng, distrugerea structurilor osoase, iar din acel moment copilul nu a mai avut voie să-și folosească piciorul stâng.

 

Un an și patru luni, Adrian a fost imobilizat într-un aparat gipsat, însă nu a renunțat niciun moment la studii, și-a continuat lecțiile acasă și are rezultate foarte bune. Pentru a putea avea în permanență grijă de el, Cristina a renunțat la serviciu, iar toate resursele financiare ale familiei merg către sănătatea și educația celor doi copii.

Apartamentul în care locuiește familia Tudorache are foarte multe probleme, tencuiala cade de pe pereți, iar atunci când plouă, apa ajunge în casă. Mobila și parchetul au putrezit din cauza umidității, faianța din baie este spartă din cauza faptului că tencuiala s-a umflat și, tot din pricina infiltrării apei prin plafon, instalația electrică este compromisă, iar familia riscă producerea unui indicent major.

 

Săptămâna aceasta, miercuri, de la 20:30, vom cunoaște o familie greu încercată de viață și vom vedea cum visul de a avea o locuință complet renovată va deveni realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns