HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMiercuri, la PRO TV: Visul unei familii greu încercate de viață de a avea o casă tradițională va deveni realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie

Miercuri, la PRO TV: Visul unei familii greu încercate de viață de a avea o casă tradițională va deveni realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în localitatea Fieni, județul Dâmbovița, pentru a-i îndeplini cel mai mare vis familiei Udrea, acela de a avea o casă frumoasă pentru cei cinci copii.

Alexandru și Ana s-au cunoscut la biserică, acolo unde el cânta în cor. S-au căsătorit, însă viața nu a fost foarte ușoară pentru ei. Cei doi au pierdut un copil, dar nu au renunțat la ideea de a avea o familie numeroasă, așa că au adoptat doi băieți, Cristian și Gheorghe. Ei au continuat să spere că vor avea mai mulți copii, Ana a rămas însărcinată cu un băiețel pe care l-au numit Hristofor, iar la scurt timp după, în familia Udrea au apărut și micuții Maria și Iosif.

 

Dorința lor a fost întotdeauna aceea de a avea o casă tradițională și au reușit cu greu să o îndeplinească în anul 2010, însă doi ani mai târziu visul lor s-a năruit într-o clipă. Un scurtcircuit produs în podul casei, care s-a propagat rapid deoarece acoperișul era realizat din șindrilă, a devastat toată casa abia terminată. În urma incendiului a rămas doar structura de rezistență a casei, Ana și Alexandru pierzând atunci foarte multe lucruri cu valoare sentimentală, dar și obiecte de artă foarte vechi, cărți și instrumente muzicale.

echipa-visuri-la-cheie-si-andrei-boitan

 

Veniturile lor sunt foarte mici, însă nimic nu îi oprește să promoveze valorile culturale și spirituale românești. Alexandru conduce o formație de muzică tradițională românească, una de muzică ușoară românească și o alta de muzică bizantină.

În momentul în care echipa Visuri la cheie a ajuns în Fieni, cei șapte locuiau într-o singură cameră, pe care au improvizat-o din lipsa posibilităților de a-și construi din nou o casă.  Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu vor îndeplini săptămâna aceasta, miercuri, de la 20:30, visul familiei Udrea și îi vor oferi o casă spectaculoasă, în care să poată duce mai departe valorile și tradițiile românești.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns