Connect with us

Emisiuni

Miercuri, la PRO TV: Echipa Visuri la cheie va schimba destinul familiei Stanciu

Published

on

Miercuri, de la 20:30, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu continuă să schimbe destine și să împlinească dorințe. Săptămâna aceasta cei patru vor merge în localitatea Albești Paleologu, din județul Prahova, pentru a aduce speranța unei familii cu o poveste tragică.

Familia Stanciu, formată din Costi – tatăl, Daniela – mama și cei doi copii, Sebastian și Ioana, avea o viață normală, era fericită și se bucura de fiecare zi. Costi și Daniela au încercat mereu să le ofere celor mici tot ce au nevoie, să-i ferească de pericole, să-i educe și să construiască o casă unde să poată sta liniștiți. Din păcate, Costi s-a îmbolnăvit și au fost nevoiți să renunțe la visul lor. În urmă cu trei ani Costi a suferit primul infarct. A fost imobilizat la pat șapte luni, recuperarea trebuia să fie una de lungă durată, însă lipsa banilor l-a obligat să se întoarcă la serviciu mult mai devreme. După mai puțin de doi ani inima lui a cedat din nou, iar medicii i-au interzis să mai depună orice fel de efort. Pentru a supraviețui și a avea o viață normală, Costi avea nevoie de un transplant de inimă.

echipa-visuri-la-cheie

 

Bărbatul a scris echipei Visuri la cheie, iar la câteva zile după ce echipa emisiunii a fost în prospecție la Albești Paleologu, Costi s-a stins. Au rămas o soție îndurerată și doi copii orfani. Costi era un om cu un suflet uriaș, îi ajuta pe cei care treceau prin momente dificile, iar cea mai mare dorință a lui a fost întotdeauna aceea de a le oferi celor mici un trai decent, într-o casă frumoasă.

Echipa Visuri la cheie va îndeplini cel mai mare vis al lui. În timp ce locuința va fi renovată, Daniela, Sebi și Ioana vor merge într-o vacanță, iar după două săptămâni se vor întoarce într-o casă superbă, complet mobilată și utilată, pentru a face primul pas către un nou început.

Astazi, de la 20:30, vom cunoaște povestea familiei Stanciu și vom avea parte de o adevărată lecție din partea unor oameni greu încercați, care merită un nou început spre un trai frumos.

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: ”Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.  Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, spune Gabriela Cristea.

Vedeta a devenit în urmă cu șapte luni mama unei adorabile fetițe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa și să se dedice în totalitate creșterii micuței.

Acum, că fetița ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preț de câteva ore de lângă ea și să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.

Fanii frumoasei prezentatoare tv o vor putea vedea în curând, la Antena Stars, unde revine cu mare entuziasm în cadrul unei noi emisiuni ce va face deliciul publicului.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Florin Călinescu intră în pielea unor mari președinți de stat pentru marile gale live Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cel mai urmărit show de divertisment, Românii au talent, dă start vineri, de la 20:30, marilor gale ale talentului! Fiecare live al sezonului opt va fi o adevărată sărbătoare, iar conceptul campaniei de promo pentru etapa live-urilor subliniază perfect acest aspect, punând accent pe prezența în public a unor personalități din lumea întreagă, pentru a putea fi cât mai aproape de eroii talentului și a-i susține.

Florin Călinescu s-a implicat în tot conceptul de promo, a fost cel care a lucrat la scenarii și a jucat rolul unor personaje precum Donald Trump, Vladimir Putin, Brigitte Macron, Președintele ales al Chinei, Victor Orban sau Angela Merkel, reușind să-și găsească rapid accentul potrivit pentru fiecare dintre aceștia, precum și acele detalii amuzante care se regăsesc într-o caricatură, fie ea și video. Astfel au fost create câteva situații pline de umor, în care mari președinți de stat și nu numai încearcă să facă rost de bilete la live-uri, sunându-i pe rând pe Andi, Mihaela, Andra, Florin, Smiley și Pavel Bartoș. Discuțiile dintre aceștia au stârnit reacții amuzante, atmosfera de la filmări fiind una plină de hohote de râs.

Promo-urile pot fi urmărite începând de astăzi, numai la PRO TV, și începând de vinerea aceasta, de la 20:30, românii își pot vota eroii și vor trăi împreună cu ei marea gală a talentului!

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Un cuplu româno-portughez dorește să cumpere un pian pentru fiul lor, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Simona Araujo (37 ani) și Angelo Araujo (57 ani) vin joi, 26 aprilie, de la ora 22.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta” să-și testeze intuiția și spiritul de observație la show-ul prezentat de Dan Negru și să încerce să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc.

Cu banii pe care speră să-i câștige, cei doi concurenți își doresc să-i cumpere fiului lor, Cristiano, un pian. 

Angelo lucrează la o companie multinațională, pe partea de cablaj auto, iar Simona este psiholog, dar nu profesează, căci se ocupă de creșterea fiului lor, Cristiano, un puști talentat la pian.

Angelo, originar din Porto, Portugalia, a venit în România acum 13 ani. În același an, 2005, a cunoscut-o pe Simona, într-un club din Ploiești. Sunt căsătoriți de șase ani și, de șapte ani, îl au pe Cristiano. Spun despre ei că se ghidează după aceleași idei, nu se consultă, ci se înțeleg din priviri și au aceleași principii.

La “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Angelo și Simona se vor baza pe intuiție și vor fi foarte atenți la fizionomia, machiajul, calitatea pielii mâinilor și a decolteului persoanelor care vor veni în fața lor.

Dacă vor reuși ei să ghicească vârsta celor care vor veni în fața lor și să câștige banii pe care și-i doresc pentru achiziționarea unui pian pentru fiul lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 26 aprilie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending