HomeALL MEDIAVJ-ita MTV, Oana Tache, s-a pupat cu leul de mare Scooby

VJ-ita MTV, Oana Tache, s-a pupat cu leul de mare Scooby

Dupa o vara agitata ca marea, in care a alergat in lung si-n lat pe litoral in postura de VJ MTV la toate evenimentele “ProFM Baga Mare” si a luat interviuri in exclusivitate tuturor artistilor romani, Oana Tache a gasit toamna aceasta un pic de timp liber pentru o vacanta binemeritata!

Parca a fost visul unei nopti de…toamna. Cand traiesti momente frumoase, timpul parca apasa pedala de acceleratie si daca nu deschizi bine ochii, te trezesti ca ai pierdut ceva. 🙂 Asa ca am profitat din plin de aceasta vacanta tarzie si m-am distrat si relaxat pentru a compensa programul aglomerat din perioada verii. Strazile din Venetia si superba statiune Lido di Jesolo, la soare si plaja m-au ajutat sa ma odihnesc dar si sa ma bucur de farmecul pitoresc al locurilor.

 Desi a mai fost la Venetia, Oana Tache a petrecut de aceasta data mai mult timp alaturi de porumbeii din piata San Marco si a vizitat si doua locuri noi Tropikarium si Aquarium.

“A fost o experienta unica aici pentru ca ambele mi-au ridicat adrenalina – am vazut sute de specii de reptile, pesti colorati, pasari rare, pinguini, rechini si l-am cunoscut si pe Scooby, leul de mare, care m-a si „pupat” la plecare. A fost vacanta perfecta si m-am indragostit de Venetia!”, incheie VJ-ita MTV.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns