HomeMAGAZINVlad Mirita – show total pentru Olandezi! A cantat in timp ce calarea!

Vlad Mirita – show total pentru Olandezi! A cantat in timp ce calarea!

Unul dintre cei mai apreciati tenori din Romania, Vlad Mirita, a ajuns dincolo de granitele Romaniei, tocmai in Olanda. Artistul a fost invitat sa cante la show-ul ecvestru ce are loc in fiecare an la Leeuwarden.

Evenimentul, de o importanta mondiala, aduna oameni din toate colturile lumii si de la an la an creste in anvergura. Vlad a fost mai determinat ca niciodata sa prezinte un show ce ii va lasa pe privitori cu gura cascata si s-a urcat pe un armasar din rasa Friesian pentru a interpreta live celebra canzoneta „O sole mio”. El este primul tenor din lume care face acest lucru, deoarece este extrem de greu sa iti controlezi respiratia si sa canti bine calare.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Publicul a fost extrem de entuziasmat de cele auzite, asa ca artistul a impartit autografe la finalul concertului si a primit ropote de aplauze din partea celor prezenti.

„Eu sunt indragostit de calarie, iar caii din rasa Friesian sunt preferatii mei, au un temperament foarte echilibrat. Un prieten de-al meu, doctor veterinar, are in grajd doi friesieni de care sunt indragostit si pe care ii vizitez o data la 2-3 zile! Este o bucurie sa ii vad!”, a declarat Vlad Mirita.

Rasa Friesian este una dintre cele mai apreciate din lume, in ciuda numarului mic al populatiei – maxim 60.000 de exemplare in intreaga lume, fata de milioane de exemplare pentru fiecare dintre rasele consacrate „pur sange Englez”, „pur sange Arab”, etc. Caii din aceasta rasa sunt foarte des folositi in filmele istorice datorita faptului ca sunt extrem de spectaculosi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns