HomeTELEVIZIUNEEmisiuniVOCEA ROMÂNIEI | Cornel Ilie este antrenorul special al echipei Loredanei

VOCEA ROMÂNIEI | Cornel Ilie este antrenorul special al echipei Loredanei

Loredana și-a adus un antrenor special al echipei sale pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii Vocea României, în persoana lui Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Cornel a asistat la repetițiile concurenților Loredanei, le-a dat sfaturi, i-a motivat, dar i-a și criticat. Telespectatorii au putut urmări o altă față a liderului trupei VUNK, cea analitică, care estimează din perspectiva unui producător muzical cât din produsul de pe scenă funcționează pentru public. Artistul a avut însă și replici calde la adresa concurenților, pline de înțelesuri.

„Cred că sezonul din acest an este mult mai echilibrat, sunt mult mai multe voci bune și cu o personaliate mai puternică decât în celelalte două sezoane. Sunt un fan al acestui concurs, așa că am urmărit ce se întîmplă cu toți concurenții până în finală și în anii trecuți. Acum mă bucur să le pot da sfaturi celor care participă și să îi urmăresc cum evoluează. Am ascultat niște voci cu care oricând mi-ar plăcea să cânt sau pentru care să scriu cântece, dar i-am spus și Loredanei, al cărei co-antrenor sunt, că eu cred că vocea câștigatoare din acest an este în echipa noastră”, spune Cornel Ilie despre experiența sa la „Vocea Românei”.

Această parte a activității lui Cornel Ilie va fi o surpriză frumoasă pentru cei care nu știu că tot proiectul VUNK – de la compoziție și până la „împachetarea” pentru comunicare, promovare – i se datorează.

Colaborarea cu Loredana continuă însă și dincolo de Vocea României, întrucât Cornel Ilie a compus o piesă special pentru ea – „Nu știu cine ești”, lansată săptămâna aceasta pe posturile de radio și pe care o vor cânta împreună la concertul acesteia din 23 noiembrie, de la Sala Palatului.

Loredana feat Cornel Ilie – Nu știu cine ești

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns