HomeTELEVIZIUNEPremieră TVMai sunt două zile şi începe VOCEA ROMÂNIEI! Show-ul debutează cu două ediţii pe săptămână!

Mai sunt două zile şi începe VOCEA ROMÂNIEI! Show-ul debutează cu două ediţii pe săptămână!

Sub sloganul Ai ce trebuie, ai Pro TV! – începe grila de toamnă cu show-ul VOCEA ROMÂNIEI!

În numai două zile vei avea parte de voce la superlativ, aventură, emoție, umor autentic românesc, meciuri din Champions League și Europa League și cele mai tari blockbustere.

 

Grila de toamnă Pro TV se lansează pe 9 septembrie cu Vocea României! În săptămâna lansării, telespectatorii se vor bucura de două ediții ale celui de-al șaselea sezon, vineri și duminică, de la 20:30. Cele mai bune voci, distracția, emoția, comentariile spumoase ale celor patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley și Marius Moga, tensiunea și lupta pentru concurenții cu voci care impresionează vor fi aduse în casele românilor de către carismaticul Pavel Bartoș.

Weekend-ul le aduce telespectatorilor cele mai bune producții din lumea cinematografiei și premiere de succes. Sâmbăta, 10 septembrie, de la 20:30, vom avea parte de suspans și acțiune cu Bruce Willis în filmul Și mai greu de ucis (A Good Day to Die Hard).

Ai ce trebuie, ai Pro TV!

Cum arată grila de toamnă PRO TV

Săptămâna viitoare, Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume, începe la Pro TV! Luni și marți, de la 20:30, vom face cunoștință cu cei 18 concurenți care intră în lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor, iar Dragoș Bucurenci, prezentatorul show-ului, ne va introduce în cea mai autentică aventură!

 

Miercuri e ziua în care emoția cuprinde toată România. Prima ediție a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie este la Pro TV, miercuri, 14 septembrie, de la 20:30. Dragoș Bucur împreună cu arhitecții Alina Vîlcu, Omid Ghannadi, Dragoș Isăcescu și designerul de interior, Adela Pârvu, vor aduce zâmbetul pe chipul unor oameni greu încercați de viață.

 

Pe 14 septembrie, prima ediție Jocuri de celebritate garantează distracția, începând cu 22:30. Gazda emisiunii, Mihai Bobonete, va prezenta cele două echipe de celebrități, conduse de căpitanii Paul Ipate și Octavian Strunilă, care se vor confrunta în jocuri amuzante și vor lupta pentru premiul emisiunii.

 

Joi, distracția atinge cote nebănuite. Las Fierbinți revine de la ora 20:00 cu primul episod din sezonul zece, în care vom întâlni aceleași personaje simpatice, puse în diverse situații amuzante. Seara continuă cu umor și fotbal. La ora 21:00, Atletico Textila revine cu planurile echipei din Liga a 4-a și le va aduce românilor faze savuroase de pe terenul de joc. Tot joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, FC Steaua București va întâlni A.S Osmanlispor în faza grupelor din Europa League.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns