HomeAUDIENȚE TVAnalizeVOCEA ROMÂNIEI: Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit a treia rundă de audiții pe nevăzute

VOCEA ROMÂNIEI: Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit a treia rundă de audiții pe nevăzute

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: A treia rundă de audiții pe nevăzute Vocea României le-a adus telespectatorilor un show memorabil, la PRO TV. 

A treia ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.9 puncte de rating și 29.1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 7.2 puncte de rating și 21.1% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22:08, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2 milioane de români.

Pe acest interval orar, Antena 1 a difuzat emisiunea X Factor.

 

LOCUL 1, PRO TV – 9.9% RATING SI 29.1% SHARE

LOCUL 2, ANTENA 1 – 7.2% RATING SI 21.1% SHARE

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Concurenți cu voci senzaționale au declanșat lupta între antrenori

 

Tudor, Loredana, Smiley și Moga au luptat ieri seară cu toate armele pentru cele mai bune voci, și-au făcut strategii și au avut replici spumoase, iar concurenții au fost puși în fața unor decizii greu de luat. A fost o seară senzațională, în care distracția s-a îmbinat perfect cu emoția.
Astrid Petcu a început cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute. Concurenta a interpretat melodia Sub pielea mea, iar vocea ei puternică i-a făcut pe Tudor, Loredana și Smiley să se întoarcă. A fost copleșită de emoții în momentul în care a văzut că cei trei antrenori o vor în echipele lor și i-a ascultat cu atenție pentru a lua cea mai bună decizie. ”Îmi voi da silința ca oamenii să te țină minte, indiferent până unde vei ajunge la Vocea României… în echipa mea.”, i-a spus Smiley. Astrid a ales să meargă mai departe în competiție în echipa antrenorului.

astrid-petcu

Conitinuare pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns