HomeALL MEDIAREGULI noi, în sezonul şase Vocea României. Cu cine se va duela emisiunea?

REGULI noi, în sezonul şase Vocea României. Cu cine se va duela emisiunea?

Vocea României, sparge gheaţa şi revine din 9 septembrie cu cel de-al șaselea sezon! Emisiunea de la PRO TV se va duela în audienţe cu X Factor de la Antena 1, care va începe la aceeaşi oră.

Vocea României este prima producţie din nouă grilă de programe de la PRO TV.

 

Reguli noi

În premieră la Vocea României, sezonul șase vine cu runda knockout-urilor, în care fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte.

Tesniunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Această etapă va aduce, dincolo de emoții și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o luptă incredibilă și decizii surprinzătoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

De asemenea, în acest sezon, în etapa audițiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe în competiție sau nu. Toți vor afla părerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley și Marius Moga, referitoare la prestațiile de pe scenă și vor primi sfaturi utile, dar și încurajări.
În plus, în etapa duelurilor antrenorii vor putea salva câte doi concurenții din celelalte echipe.

 

Din 9 septembrie , în fiecare vineri , de la 20:30, la PRO TV VOCEA ROMÂNIEI. Tot din 9 septembrie la Antena 1 debutează X Factor! 

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

X FACTOR

X FACTOR

Foto Credit: PRO TV / ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns