Connect with us

Evenimente

Votati Romania la Miss Universe 2012!

Published

on

S-a dat START VOT pentru Miss Universe 2012! Concurenta care primeste cel mai mare numar de voturi se califica automat in TOP 16!

Puteti vota de maximum 10 ori in 24 de ore, de pe aceeasi adresa de e-mail, pana pe data de 19 decembrie 2012, ora 1.00 (AM), ora Romaniei! Puteti vota numai de pe IP-uri localizate in cele 89 de tari participante la Miss Universe 2012!

La finalul perioadei de votare, fiecare concurenta va primi punctajul dupa cum urmeaza: se va realiza media aritmetica dintre numarul de voturi primite dintr-o tara si numarul de IP-uri de pe care s-a votat din tara respectiva, se va realiza acest calcul pentru fiecare tara participanta la Miss Universe 2012, astfel, concurenta va obtine un punctaj din partea fiecarei tari participante. Se va realiza media aritmetica dintre punctajele obtinute de la fiecare tara participanta si numarul de tari participante (89). Acesta va fi punctajul care o va pozitiona in clasamentul pentru obtinerea unui loc in TOP 16!

Puteti vota Romania accesand urmatorul link: http://www.missuniverse.com/members/profile/652710/year:2012

Atentie! Este important ca Romania sa primeasca voturi de pe IP-uri localizate in toate tarile care participa la Miss Universe 2012. Daca vor exista tari din care nu se voteaza, punctajul obtinut de la acea tara va fi 0!

Asadar, votati Romania daca va aflati in: Albania, Angola, Argentina, Aruba, Australia, Bahamas, Belgia, Bolivia, Botswana, Brazilia, British Virgin Islands, Bulgaria, Canada, Cyman Islands, Chile, China, Columbia, Costa Rica, Croatia, Curacao, Cehia, Cipru, Danemarca, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Estonia, Etiopia, Finlanda, Franta, Gabon, Georgia, Germania, Ghana, Marea Britanie, Grecia, Guam, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Jamaica, Japonia, Coreea de Sud, Kosovo, Liban, Lituania, Malaezia, Mauritius, Mexic, Muntenegru, Namibia, Olanda, Noua Zeelanda, Nicaragua, Nigeria, Norvegia, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, Polonia, Puerto Rico, Romania, Rusia, Serbia, Singapore, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, St. Lucia, Suedia, Elvetia, Tanzania, Tailanda, Trinidad si Tobago, Turcia, Ucraina, Uruguay, SUA, Venezuela, Vietnam.

Reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2012, Delia Duca, are 26 de ani, a obtinut diploma de licenta in informatica, la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Matematica – Informatica si diploma de master in algoritmi si produse software, in cadrul aceleiasi universitati, ambele cu nota maxima. In 2006 a obtinut titlul de campioana nationala la sah, categoria dezlegari de probleme.

In viitor, Delia Duca isi doreste sa devina project manager intr-o companie de dezvoltare software si apoi sa-si deschida propria afacere in acest domeniu.

Tot ce a realizat Delia pana la aceasta varsta, in profesie si in competitiile de sah, are la baza multa munca, multa ambitie, mult optimism si perseverenta. Are convingerea ca lucrurile facute temeinic sunt cele pe care se poate construi viitorul.

Miss Universe Romania, Delia Duca, a plecat duminica, pe 2 decembrie in Las Vegas, Statele Unite ale Americii, unde va petrece 2 saptamani si jumatate in cantonamentul celei de-a 61-a editii a Miss Universe. Pe 19 decembrie va concura pentru cel mai important titlu al frumusetii, alaturi de alte 88 de finaliste din intreaga lume, in cadrul unui spectacol transmis de NBC in 200 de tari.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

Soprana Bianca Ionescu-Ballo ne invită în atmosfera londoneză prin spectacolul “London – A New Story”

Published

on

După o idee de Bianca Ionescu-Ballo, spectacolul “London – A New Story”, tratează cu mult umor și uneori autoironie subiecte de actualitate. În contextul recentului Brexit, acaparați de mirajul scenei, personajele ne invită în universul lor folosindu-se de sintagme motivaționale la modă.

Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi prin intermediul poştaşului într-o situaţie căreia sunt nevoiţi să-i facă faţă fiecare în felul lui. Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa fiecăruia dintre ei înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este cooptat în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile!

Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor! “Urmează-ţi visul!”, par să spună cei… patru!

Distribuție: Bianca Ionescu-Ballo, Anton Zidaru, Gabriela Daha, Valentino Tiron

Text: Bianca Ionescu-Ballo

La pian: Alexandru Burcă

Regia: Anda Cruceanu

Coregrafia: Andreea Toma

Scenografia: Oana Letiţia Grigore

 

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:

  • B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti
  • Calea Dorobanţi nr. 62, ap. 5

Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro.

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, DC News, Radar de Media, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

100 de zile până la CM de Fotbal Rusia 2018: TVR transmite in exclusivitate toate cele 64 de meciuri!

Published

on

Foto Credit: TVR

100 de zile! Atât mai avem de aşteptat până la primul fluier al Campionatului Mondial de Fotbal ediţia 2018. După 4 ani de la triumful Germaniei în Brazilia, Cupa Mondială ne dă întâlnire în Rusia.

Începând din 14 iunie, Televiziunea Română va transmite în exclusivitate cel mai important eveniment sportiv al anului 2018. Timp de o lună, telespectatorii din România, alături de sute de milioane de fani de pe întreaga planetă, vor urmări la posturile TVR lupta pentru cel mai râvnit trofeu din lumea fotbalului.

Toate partidele din cadrul competiţiei vor fi difuzate numai de televiziunea publică, în perioada 14 iunie – 15 iulie. 64 de meciuri, 32 de echipe au un singur obiectiv la primul turneu final de Campionat Mondial care va avea loc în Europa de Est şi anume să obţină trofeul din aur pur, care are o bază de 13 cm cu două fragmente de malachit încorporate in ea.

Pregătirile au intat pe ultima sută de zile! 100 de zile în care vom afla nouăţile pregătite de organizatori. 100 de zile în care TVR va difuza programe dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

“Povestirile lui… Offenbach” și “Vestitorii Primăverii… în partituri tenorale” sunt spectacolele prezentate Teatrul Naţional de Operetă şi Musical “Ion Dacian”

Published

on

Pe 10 martie, de la ora 19:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor vă invităm la „Povestirile lui… Offenbach.

Regizoarea spectacolului, Constanța Cîmpeanu îl descrie atât de bine: „Povestiri? Da. Povestiri… muzicale. Arii, duete, trio-uri etc., momente pline de de farmec. De ce a fost ales Offenbach? Pentru că el, prin creația sa, a cristalizat un gen nou – opereta – care, de peste o sută de ani, este numită „surâsul muzicii”.

Desigur, veți surâde, ascultând o primă parte în care minunații interpreți vă vor oferi un buchet de melodii încântătoare, fiecare dintre ele având un colorit aparte de lirism, umor, ironie fină, melancolie, bună dispoziție.

În partea a doua chiar veți râde: opereta într-un act „Domnul Choufleuri” vă va prezenta un personaj care, vrând să dea la el acasă o serată muzicală – că așa era „de bon ton” în vremea lui, trece prin peripeții amuzante, pe care vă invităm să le descoperiți… Și, întocmai ca niște copii, bucurați-vă de joaca noastră de-a… Offenbach.”

 

Regie: Constanța Cîmpeanu

Asistent regie: Gladiola Niţulescu Lamatic

Producător şi stilist costume: Ovidiu Huminiuc

Regizori de scenă: Roxana Tudor şi Sorin Ciucă

La pian: Gonul Aptula/Andreea Dobia

INTERPREŢII (în ordinea intrării în scenă)

 

PARTEA I – Arii şi duete

Tina Munteanu, Daniela Bucşan, Mediana Vlad, Bogdan Lupea, George Ionuţ Vîrban, Raluca Ciocă, Gladiola Niţulescu-Lamatic, Mioara Manea-Arvunescu, Silvia Şohterus-Mărăscu, Amelia Antoniu, Roxana Tudor, Sorin Ciucă.

PARTEA a II-a – „Domnul Choufleuri”

Gabriela Daha, Daniela Bucșan, Andrei Pleșca, Bogdan Lupea, Orest Pîslariu-Ranghilof, Stefan Popov, Cătălin Petrescu, Valentino Tiron, Jeaninne Bradler, Ioana Băiaşu, Corina Plopeanu, Carmen Angheloiu, Alois Doboş, Răzvan Rusu, Bogdan Ardeleanu, Alexandru Vasile.

 

Pe 11 martie, de la ora 19:00, “Vestitorii primăverii… în partituri tenorale” este un spectacol realizat în parteneiat cu Casa de Cultură a Studenților din București.

Sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu, „Vestitorii primăverii” este un concert extraodinar de muzică de operetă, musical și canțonete cu participarea tinerilor soliști George Ionuț Vîrban, Bogdan Lupea și Andrei Pleşca.

 

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:

B-dul Tineretului Nr. 8 – 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti

Calea Dorobanţi nr. 62, apt. 5

Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro

 

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending