HomeLIFE STYLEVoyo.ro se vede direct pe televizor

Voyo.ro se vede direct pe televizor

      Voyo.ro trece la un alt nivel! Incepand cu aceasta luna, abonatii Voyo.ro vor putea urmari produsele preferate direct pe televizor. Totul este posibil prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro.

 Voyo.ro devine asadar un serviciu premium care depaseste prin aceasta facilitate sfera internetului clasic si anticipeaza viitorul consumului media.

Parte a grupului ProTV, Voyo Gandeste liber lanseaza acest parteneriat cu liderul pietei connected TV din Romania, Samsung. Suntem bucurosi sa le spunem clientilor nostri Let’s Voyo! din Samsung Smart Hub”, a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

„Lansarea aplicatiei Voyo.ro reprezinta un pas foarte important pentru noi, in angajamentul nostru de a aduce din ce in ce mai mult continut localizat relevant pentru utilizatorii din Romania pe platforma SMART TV,” a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV in cadrul Samsung Electronics Romania. „Televizorul este, in primul rand, principala unealta de divertisment din caminele noastre, iar tehnologia SMART TV revolutioneaza modul in care accesam si interactionam cu acest continut. Voyo.ro ofera utilizatorilor de SMART TV o modalitate mult mai comoda de a viziona oricand un continut extrem de divers, de inalta calitate, direct pe ecranul televizorului, doar cu ajutorul unei conexiuni la Internet.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns