HomeALL MEDIAVrei sa stai pe yachtul lui Johnny Depp sau pe insula privata a lui David Coperfield? Se poate! Vezi cu cat!

Vrei sa stai pe yachtul lui Johnny Depp sau pe insula privata a lui David Coperfield? Se poate! Vezi cu cat!

Chiar daca sunt pline de bani, vedetele de la Hollywood nu se supara daca mai castiga si ceva “maruntis” in plus daca isi inchiriaza yachturile si vilele de lux.  Chiar si tu poti naviga pe mare in iahtul lui Johnny Depp, asta numai daca platesti 84.000 de euro pe 7 zile!

Iahtul lui Johnny Depp se numeste VaJoLiRoJa – o abreviere de la numele lui, al sotiei Vanessa Paradis si al copiilor.
Daca iti permiti sa dai cei 84.000 de euro, inauntru te asteapta conditii de 5 stele. Are 47 de metri lungime si camere pentru 11 persoane.

Si rockerul Mick Jacker isi inchiriaza vila. Mult mai ieftin. Daca vrei sa stai o saptamana la vila din Insulele Caraibe a lui Mick Jagger te costa “numai” 12.000 de euro pe saptamana. Ai 6 dormitoare, piscina, bucatar, majordom si gradinar.

Daca nu te multumesti numai cu un iaht sau o vila, poti inchiria o intreaga insula…De exemplu pe cea a magicianului David Coperfield. Pentru 12 oameni, pretul in paradisul din Bahamas al lui David Coperfield este de 28.000 de euro pe noapte – all inclusive!

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns