Connect with us

Seriale

Wags, serialul din lumea exclusivistă a femeilor care stau alături de sportivii profesionişti, revine în grila E!

WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars/Soţii şi iubite ale sportivilor celebri) revine la E! cu sezonul 2, care debutează vineri, 19 august, la ora 21:00. Episoadele săptămânale de 60 de minute, pline de momente dramatice, vor duce din nou telespectatorii pe culmile vieţilor unora dintre cei mai tari sportivi profesioniştii contemporani, din perspectiva femeilor care le stau alături.

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment Television

WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars/Soţii şi iubite ale sportivilor celebri) revine la E! cu sezonul 2, care debutează vineri, 19 august, la ora 21:00. Episoadele săptămânale de 60 de minute, pline de momente dramatice, vor duce din nou telespectatorii pe culmile vieţilor unora dintre cei mai tari sportivi profesioniştii contemporani, din perspectiva femeilor care le stau alături.

În cele 12 episoade, nou-venitele Sophia Pierson şi Tia Shipman se vor alătura vechilor WAGS: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro şi Olivia Pierson. Pătrundeţi şi mai adânc în lumea exclusivistă a acestor vedete şi obţineţi un punct de vedere unic asupra lumii sportului, odată cu începerea celui de-al doilea sezon din WAGS, care are premiera pe data de 19 august, la ora 21:00, doar la E!

Tia Shipman este model Elite Ford, a lucrat pentru mai mulți clienţi, de la magazine de top, la brand-uri de make-up şi de modă şi a avut succes şi în industria entertainment-ului – a jucat în seriale TV celebre, ca Dragoste şi putere (CBS), Grandfathered (FOX) şi Betty cea urâtă (ABC) şi a apărut în nenumărate reclame. Tia a fost cuplată cu jucători de la Denver Nuggets şi Indianapolis Colts. Sophia Pierson este expert în stil şi frumuseţe şi actriţă şi este înrudită cu două dintre WAGS: este sora Oliviei Pierson şi verişoara lui Natalie Halcro. Sophia a avut o relație cu un jucător de la Tampa Bay Lightning.

 

În acest sezon revin:

Sasha Gates este regina grupului WAGS, măritată cu jucătorul Antonio Gates, de 8 ori participant la all-star game-ul NFL. Autumn Ajirotutu l-a cunoscut pe Seyi Ajirotutu de la Philadelphia Eagles la colegiu, iar acum sunt căsătoriţi şi au fete gemene.

Barbie Blank a devenit celebră drept Diva WWE „Kelly Kelly” şi este măritată cu fostul jucător NHL Sheldon Souray, care a jucat recent la Anaheim Ducks.

Nicole Williams e un model de succes, care formează un cuplu cu Larry English de la Tampa Bay Buccaneers de 5 ani încoace.

Natalie Halcro şi Olivia Pierson sunt verişoare şi prietene foarte bune, devente celebre graţie numărului imens de fani pe care îl au pe Instagram şi au lansat împreună un blog de beauty şi fashion. Natalie e într-o relaţie cu suişuri şi coborâşuri cu Shaun Phillips, care a jucat la Denver Broncos, Tennessee Titans şi Indianapolis Colts, iar Olivia se iubeşte cu Marcedes Lewis, de la Jacksonville Jaguars.

În acest sezon, rivalitatea dintre iubite şi soţii se intensifică, iar certurile sunt la ordinea zilei, dinamica grupului fiind în continuă mişcare. Barbie este ocupată cu planificarea nunţii, dar planurile încep să i se destrame, după ce află că locaţia nunţii nu mai este disponibilă. Când spune, în sfârşit, „Da”, relaţia ei cu celelalte două soţii (Sasha şi Autumn) devine şi mai puternică, ceea ce îi pune în pericol prietenia cu iubitele şi duce la nenumărate certuri ierarhice.

În tot acest timp, Sasha încearcă să găsească un echilibru între carieră şi viaţa de familie (revine în industria muzicală), iar Autumn se concentrează pe căsnicia ei şi pe relaţiile complicate cu celelalte WAGS, în care avea încredere pe vremuri, dar despre care simte acum că i-au întors spatele. Sophia pune paie pe focul discordiei cu Autumn, discutând despre zvonurile conform cărora soţul acesteia din urmă (Seyi) ar fi înşelat-o. În paralel, iubitul Oliviei (Marcedes) începe să devină gelos şi flirtează cu cineva apropiat ei, iar Nicole – care e disperată să fie cerută de soţie de Larry – are parte de o vizită neplăcută: o veche cunoştinţă o avertizează în legătură cu acesta. În plus, Natalie şi Shaun au probleme serioase în relaţie şi trebuie să se hotărască dacă mai rămân sau nu un cuplu, mai ales că sunt o componentă importantă a grupului. Şi, în ciuda eforturilor ei de a nu se implica în scandaluri, nou-venita Tia descoperă că iubitul ei nu este atât de demn de încredere pe cât credea.

Nu pierdeţi niciun minut din poveste, pentru că E! vă oferă un loc în primul rând al spectacolului care începe în sezonul 2 din WAGS, care are premiera vineri, 19 august, la ora 21:00, doar la E!  În fiecare vineri va fi difuzat câte un episod. Şi nu rataţi online @WAGSonE, alăturându-vă discuţiei folosind hashtag-ul #WAGS.

WAGS este produsă de Machete Productions. Amber Mazzola şi Lori Gordon sunt producători executivi. 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Seriale

Canalul PRO 2 vine cu o nouă premieră în luna februarie: Serialul Camera 309!

Published

on

Foto Credit: PRO 2

Câteodată, viața se poate schimba într-o clipă. Camera 309, noul serial de la PRO 2, vorbește exact despre asta: o întâmplare care i-a făcut pe doi tineri sa trăiască o poveste de dragoste incredibilă.

 

Vineri, 26 ianuarie, de la ora 19:00, PRO 2 aduce povestea emoționantă dintre Onur (Furkan Palali) și Lale (Demet Ozdemir). După ce logodnicul lui Lale o părăsește, mama sa îi aranjează o întâlnire cu un bărbat, iar același lucru se întâmplă și în familia lui Onur. Dintr-o coincidență, cele două întâlniri au loc în același restaurant, iar Onur și Lila iau loc, din întâmplare, la aceeași masă. Cei doi se înțeleg foarte bine, însă a doua zi niciunul nu își mai aminte ce s-a întâmplat între ei.

 

După o vreme, Lale află că este însărcinată, iar Onur nu are încredere în ea, crezând că tânăra îi vânează averea. Povestea plină de mândrie, iertare și dragoste, în care cei doi îndrăgostiți vor încerca să-și convingă familiile de iubirea lor, vine la PRO 2 începând din 26 ianuarie!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Antena 1: Urmează a doua nuntă în serialul “Fructul oprit”?

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După moartea soției, s-a concentrat strict pe creșterea celor doi copii ai săi, punând pe planul secund viața personală. După 11 ani de când femeia iubită s-a stins din viață, Tudor Caragea – personajul interpretat de Adrian Titieni face primul pas pentru a-și reface viața sentimentală. În cel de-al doilea episod al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza astăzi de la ora 20.00, telespectatorii vor afla dacă familiile Caragea și Baicu Popovici se vor uni în urma unei căsătorii.

Ferm convinsă că pe ea o va alege Tudor Caragea să-i fie parteneră de viață, Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase) are parte de o surpriză de proporții. “Roxana, te rog să înțelegi foarte bine ceea ce o să spun și o să fac” , o roagă Tudor, în timp ce se aflau la masă, alături de Sonia (Michaela Prosan), Silvia (Alina Pușcaș) și Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer). “Sunt alături de tine necondiționat.” , îi răspunde ea, fără să bănuiască ce va urma.

Tudor le explică tuturor că a luat decizia de a-și reface viața sentimentală, iar copiii săi i-au dat acordul în acest sens. Ce nu bãnuia însã Roxana este faptul cã Tudor urma sã îi cearã mâna Soniei. În cel de-al doilea episod  al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor afla cum va reacționa Roxana în urma cererii lui Caragea, dar și dacă Sonia va accepta propunerea în căsătorie. Tot astăzi, Lina (Adriana Trandafir) îi dezvăluie lui Vasile (Marian Râlea) de cine este îndrăgostită fata lor, Cami (Ana Crețu).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase”, in permiera la TNT. Primul sezon, disponibil pentru binging pe YouTube!

Published

on

Foto Credit: TNT

Cel de-al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase/ Search Party” va debuta pe 20 februarie, de la ora 22.00, la TNT, iar cu această ocazie canalul de YouTube al postului de televiziune pune la dispoziție pentru pasionații de binging toate episoadele primului sezon.

Din distribuţia serialului fac parte Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early, John Reynolds şi Brandon Micheal Hall.

Alia Shawkat o interpretează pe Dory, care, împreună cu Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) şi Drew (John Reynolds), trebuie să facă faţă urmărilor căutării încheiate cu succes a colegei Chantal (Clare McNulty). Pe măsură ce lucrurile evoluează, relaţia dintre ei se deteriorează şi devine greu să aibă încredere că nimeni nu va descoperi secretul grupului.

 

Scenariul serialului este scris și regizat de Sarah-Violet Bliss și Charles Rogers. Producători executivi sunt Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Lilly Burns şi Tony Hernandez.

„Căutări misterioase” este produs în studioul Tony Hernandez’s Jax Media, premiat pentru realizarea unor producții de succes, printre care „Broad City”, „Inside Amy Schumer”, „Younger”, „Difficult People” și „Odd Mom Out”.

Serialul, o comedie neagră filmată în New York, a fost lansat în noiembrie 2016.

Cele zece episoade ale noului sezon vor putea fi urmărite la TNT, marțea, de la ora 22.00.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending