HomeTELEVIZIUNEEmisiuniWhat’s Up si Lidia Buble fac echipa duminica, în show-ul „Roata Norocului” de la Kanal D

What’s Up si Lidia Buble fac echipa duminica, în show-ul „Roata Norocului” de la Kanal D

Duminica, 19 februarie, la ora 20:00, la Kanal D debuteaza o noua editie a show-ului “Roata Norocului”. Bursucu si Ana-Maria Barnoschi vor invarti roata alaturi de vedetele What’s Up si Lidia Buble; artistii joaca in beneficiul unei familii greu incercate de soarta a carei fetita sufera de o malformatie grava.

Cazul a fost adus in atentia emisiunii „Roata Norocului” de Scoala Sociala Sportiva, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP – Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

 

Probe trasnite, muzica, dans, premii uriase, surprize uriase, dar si duete inedite intre artistii consacrati veniti in platou cu contracandidatii lor, acestea sunt ingredientele unei editii “Roata Norocului” memorabile.

Surprizele se vor tine lant la “Roata Norocului” pentru una dintre concurente intrucat, aflata pe platoul emisiunii, iubitul acesteia o va cere de sotie, in direct; cu emotii uriase, barbatul isi incearca norocul…

 

Urmariti o editie de senzatie a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns