HomeLIFE STYLEWilmark, ajutat de Kanal D sa nu ramana fara fotoliul de jurat la „Dansez pentru tine”, insa fara succes

Wilmark, ajutat de Kanal D sa nu ramana fara fotoliul de jurat la „Dansez pentru tine”, insa fara succes

După scandalul iscat cu doua ore înainte de difuzarea show-ului „Dansez pentru tine”, când Wilmark a fost înlocuit din juriul din care facea parte de 14 sezoane, surse din cadrul postului Kanal D au declarat pentru RADAR DE MEDIA ca acesta a sunat impreuna cu avocatii sai la conducerea postului, rugandu-i sa mute emisa „Roata norocului”, emisiune filmata si montata  in care era protagonist.

Wilmark

Informatiile legate de editia emisiunii „Roata norocului” au fost relatate  de RADAR DE MEDIA  in articolul din 18 octombrie. Acesta poate fi vazut AICI .

Impresionati de eforturile avocatilor lui  Wilmark, conducerea Kanal D a decis sa schimbe emisia in care aparea acesta cu una in care a aparut Connect-R.

Toate publicatiile care au tratat acest subiect au scris ca emisiunea cu Wilmark a fost difuzata la Kanal D, vineri la ora 18.00 insa aceasta a fost inlocuita cu o alta in care protagonist a fost Connect-R.

In ciuda eforturilor facute de Kanal D pentru a-l proteja pe Wilmark, PRO TV-ul a decis sa-l inlocuiasca pe Wilmark cu sotia lui Mihai Petre, ELwira.

In juriul „Dansez pentru tine” nu este prima data cand un membru al acestuia este dat afara, celebrul coregraf Cornel Patrichi a fost eliminat din juriu in sezonul trecut, fara un motiv intemeiat.

Cu toate astea comentariile nu lipsesc nici acum si sunt multe cele care considera ca in cazul lui Wilmark s-a facut o mare nedreptate. Printre vocile care s-au auzit si de aceasta data a fost si cea a sotiei lui Cornel Patrichi, cel care s-a aflat intr-o situatie similara:

„Wilmark era sarea si piperul! Sezonul viitor va juriza si fetita lui Mihai Petre, asa incat madam Segall (producator general ‘Dansez pentru tine’) va avea deplin control asupra juriului”, a spus sotia coregrafului pentru enational.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns