HomeALL MEDIAWilmark este cetăţean român cu acte în regulă (galerie foto)

Wilmark este cetăţean român cu acte în regulă (galerie foto)

Pentru Wilmark, membru al juriului „Dansez pentru tine” şi Director de Programe la radio-ul on-line Pro Fm Latino, ziua de 15 aprilie a fost o zi cu totul aparte, solemnă şi plină de emoţii. După ce a învăţat luni de zile istoria, geografia, dar şi Constituţia României şi după ce a aşteptat din luna Decembrie cu sufletul la gură să primească cetăţenia României, Wilmark Rizzo Hernandez a jurat azi cu solemnitate să slujească poporul român.

„A fost uşor să învăţ Constituţia României, care se aseamănă cu cea columbiană, dar am tocit pe brânci la geografie şi istorie. Din Istoria României, cel mai mult mi-a plăcut partea cu dacii şi romanii”, a spus Wilmark emoţionat la finalul ceremoniei la care a luat parte şi soţia lui, Ioana. „Am avut mari emoţii. M-am pregătit şi am aşteptat această zi foarte mult. Sunt de foarte mulţi ani în România şi simţeam de multă vreme că m-am adaptat şi că fac parte din aceast popor”, a spus juratul de la „Dansez pentru tine”.
Imediat după ce a rostit cu tot sufletul jurământul de credinţă, Wilmark a pus la cale o petrecere cu specific românesc pentru a sărbători acest moment unic. „Ma duc acasă să mănânc mămăliguţă cu brânză şi samantana şi voi sărbători împreună cu dansatorii mei şi cu familia mea. Sunt foarte, foarte fericit”, a spus Wilmark, nedespărţit de certificatul de cetăţean al României.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns