HomeMAGAZINFilmWoody Harrelson a deschis prima terasa cu bere organica din lume

Woody Harrelson a deschis prima terasa cu bere organica din lume

Eco intreprinzatorul Woody Harrelson, cel votat de PETA cea mai sexy celebritate vegetariana, si-a deschis o noua afacere – prima terasa vegana din lume  la care se serveste si bere organica. Harrelson, care mai detine si o fabrica de hartie prelucrata din paie, si-a extins imperiul verde cu aceasta terasa vegana pe care o detine impreuna cu prietena sa Chef Mollie Engelhart, cunoscuta si pentru documentarele pe care le produce.

La terasa Sage, din Culver City, se servesc burgeri jamaicani, tacos raw, salata quinoa, pizza vegana si o mare varietate de bere organica – adica fara chimicale, stabilizatori, fara fertilizante pentru culturile de orz si numai din ingrediente naturale.

“Mi-a placut de la inceput conceptul unei terase cu bere organica, insa eu n-am investit intr-un concept, ci in talentul lui Mollie, care este uimitoare. Tot ce gustati, vedeti si auziti aici este opera ei. Cred in ea si, dupa cum se vede, investesc in ea. Multi oameni stiu ce este vegan, insa ceea ce nu stiu este ca aceasta reprezinta rafinamentul culinary extreme”, spune Woody Harrelson.

Telespectatorii Pro Cinema il pot vedea pe Woody Harrelson pe 13 decembrie, in Filmul de 10 “Bunraku”.

Foto: AFP/Mediafax/Robyn Beck

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns