HomeDIGITALIndustria de PublicitateWorkshopuri de dans şi o expoziţie de automobile retro, în weekend la Polus Center Cluj

Workshopuri de dans şi o expoziţie de automobile retro, în weekend la Polus Center Cluj

Primul weekend din luna octombrie aduce multe suprize clienţilor Polus Center. Clujenii de toate vârstele sunt invitaţi să participe la cursurile speciale de dans pregătite de către instructorii Transilvania Dance Centre, iar pasionaţii de autoturisme vor putea admira bijuterii pe patru roţi în cadrul unei expoziţii de automobile retro.

În zilele de sâmbătă, 6 octombrie şi duminică, 7 octombrie 2012, atât cei mici cât şi cei mari se vor distra la workshop-urile de dans din cadrul evenimentul Polus T-Dance weekend, unde vor avea şansa să câştige numeroase premii. Participanţii vor învăţa să danseze cele mai în vogă stiluri de dans, alături de instructorii Transilvania Dance Centre, cei îi vor invita pe toţi cei prezenţi să ia parte şi la un flash mob special de dans.

Polus T-Dance weekend, se va desfăşura în zona de food court a centrului comercial şi va avea următorul program:

Sâmbătă 6 octombrie 2012

13.00 – Dans Modern pentru copii cu DEDE

14.00 – Salsa cu Gabi

15.00 – M.T.V. Comercial cu Oana şi Mădă

Duminică 07 octombrie 2012

13.00 – Dans Modern pentru copii cu RALU

14.00 – Breakdance cu E.B.

15.00 – Hip Hop cu LEO

16.00 – Flash Mob: Gangnam Style cu FREETZY*

Programul de duminică se va încheia cu un Flash Mob special unde toată lumea prezentă va putea dansa cel mai în vogă stil, care face furori în capitalele lumii: Gangnam Style.

Tot în acest weekend, clujenii sunt invitaţi să admire bijuteriile pe patru roţi clasice şi elegante prezente în cadrul cele de-a cincea ediţii a expoziţiei automobilelor retro. Bătrâne doamne interbelice, maşini minuscule de după cel de-al doilea Război Mondial, pitoreşti şi economice exemplare comuniste sau spaţioase şi luxoase, automobile ale capitalismului occidental într-o panoplie a automobilelor de epocă.

Expoziţia va avea loc în parcarea Polus Center între intrările 3 şi 4 ale centrului comercial, sâmbătă, 6 octombrie, între orele 10.30-14.30, şi la Casinoul din Parcul Central între orele 15.00-18.00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp,

Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns