HomeALL MEDIAWTA Tashkent | Begu, finalista la simplu pentru prima data in acest sezon

WTA Tashkent | Begu, finalista la simplu pentru prima data in acest sezon

Irina Begu s-a calificat in finala turneului WTA de la Tashkent, Uzbekistan, dotat cu premii totale in valoare de 220.000 de dolari.

Irina Begu, a 87-a jucatoare a lumii in acest moment, a invins-o in semifinale, dupa doua seturi castigate la trei, pe poloneza urszula Radwanska, a doua favorita a competitiei. Cu un joc foarte calculat, romanca a preluat controlul inca de la inceput si a incheiat partida fara sa fie condusa la game-uri in niciun moment. Semifinala de astazi este prima WTA castigata de Begu in acest sezon, dupa cele pierdute la Acapulco (Mexic) si Palermo (Italia).

Irina, ajunsa pentru a treia oara intr-o finala WTA, se va lupta pentru trofeu cu croata Donna Vekic, o jucatoare de doar 16 ani. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum, croata aflandu-se la Tashkent pentru prima data pe tabloul principal al unui turneu WTA. Bucuresteanca are de partea ei experienta in finala de maine, cand ar putea obtine primul titlu WTA la simplu. La dublu are deja unu, castigat anul acesta la Hobart, in Australia, alaturi de Monica Niculescu.

TenisPlace

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns