HomeLIFE STYLEwww.profm.ro transmite in direct lansarea ProFM Latino

www.profm.ro transmite in direct lansarea ProFM Latino

pro-fmWilmark Rizzo si ProFM lanseaza cel mai „de corazon” radio online – ProFM Latino – in cadrul petrecerii aniversare a scolii de dans „Wilmark Academia de Baile Latino” ce va avea loc pe 18 decembrie la World Trade Plaza. Lansarea va fi transmisa in direct pe profm.ro incepand cu ora 22.00.

„Am ales ca la petrecerea aniversara 10 ani de „Wilmark Academia de Baile Latino” sa-mi lansez cel mai nou proiect si, in acelasi timp, cel mai nou radio online de pe www.profm.ro: ProFM Latino. E primul radio 100% latino si de aceea am vrut sa realizez ceva inedit. Astfel, toti iubitorii de ritmuri ‘caliente’, sunt asteptati pe www.profm.ro pe 18 decembrie incepand cu ora 22.00 pentru a urmari live cea mai tare fiesta” a declarat Wilmark Rizzo, proiect managerul ProFM Latino.

Anul acesta, ProFM a demarat un proiect prin care doreste sa satisfaca toate gusturile muzicale ale ascultatorilor sai. Numai pe www.profm.ro ei pot asculta ProFM Alternative, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ’90, ProFM Reggae, ProFM ’80, ProFM Sofa, ProFM ROCK, ProFM Rhythm and Blues si, incepand cu 18 decembrie, ProFM Latino.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns