Connect with us

ALL MEDIA

Xcite Radio te invita la „The Summer Party” in Club Malibu pe 1 iunie

Published

on

In club Malibu pe 1 iunie va  avea  loc  mega  petrecere  organizata  de  Xcite  Radio   in  cinstea   tuturor  celor ce  iubesc  muzica de  calitate dance – clubbing  .

Acordarea  premiilor   Xcite  Radio  pentru  :

cel mai  fidel ascultator  , premiu  inmanat  de  dj  Flo  Xcite  Radio

cel mai bun colaborator  media , premiu  inmanat de Petrut Nechifor  marketing Xcite Radio

cel  mai  bun talent   prezent  in clubbing ,  premui  inmanat  de Cosmin Duru  NIGHT S .RO

cel mai bun  liceu  in activitatile  extrascolare prestate pana- n prezent premiu  inmanat  de Alfred Vararu Manager general   Xcite Advertising   ( XCITE RADIO )

Obiectivul acetui evenimet  este  cum sa ne  pregatim de party .

DJ  Xcite  Radio  vor  demonstra  acest  lucru  prin mixurile  originale  ce  vor  fi  lansate  in  club dar  si  prin  imaginea  bine  formata  in  cluburile   din Bucuresti .

In cadrul acestui eveniment  vor  fi  organizate  concursuri , dar invitati  surpriza ce au acceptat sa  vina  alaturi   de  noi . Trupe   de  dans,  tinere  talente , vedete de  marca  vor  face  atomosfera  de  neuitat  intr o  noapte  de  vis , de  ziua  ta pentru  ca  stii sa  petreci alaturi de  noi  Xcite  Radio .  Evenimntul  va  fi prezentat  de doi  prezentatori  surpriza  adusi   si  instruiti  de  nota  10  cu  plus  de  catre TALENT  MEDIA  SCHOOL .

Parteneri  media : XCITE  ADVERTISING ,    NIGHT S.RO ,  TELEVIZIUNEA  VALEA  PRAHOVEI , ATAC LA PERSONA., THEO CONCERT ROMANIA  , ZIARUL  VALEA PRAHOVEI , BIBLIOTECA METROPOLITANA FILIALA NICHITA STANESCU  , TALENT MEDIA SCHOOL , RADAR DE MEDIA , CASA  ROMANTIC  SOVATA  ,   COLEGIU TEHNIC DE  MATERIAL RULANT  PENTRU TRANSPORT FEROVIAR  BUCURESTI ,      COLEGIU ECONOMIC VIILOR  .

PREMII OFERITE  DE : XCITE  ADVERTISING   ( XCITE  RADIO ) .  CLUB  MALIBU ,   CASA  ROMANTIC  SOVATA , TALENT MEDIA SCHOOL , BIBLIOTECA  METROPOLOTANA  FILIALA  NICHITA  STANESCU .

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

1 Comment

1 Comment

  1. Satirikon

    18 mai 2010 at 06:15

    Super 😀
    Mergem la party ;;)

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending