HomeMAGAZINEvenimenteYellLow a facut super show la Hurts (video)

YellLow a facut super show la Hurts (video)

Vineri, 11 octombrie, trupa Hurts a revenit pentru a treia oara în București într-un concert puternic si senzual, parte din “The Exile Tour 2013″. YellLow si Grimus au fost trupele alese sa performeze in deschiderea evenimentului, pe scena Pavilionului Central Romexpo Bucuresti.

Neconventional si fresh, imbibat intr-o doza moderata de electro cu influente pop si dub, show-ul YellLow a fost extrem de bine primit de cei prezenti. Fara sa fie in ceasca zilnica de ceai a consumatorului Hurts, cei 4 au reusit sa aprinda crowd-ul, si au legat un flirt frumos si patimas cu cei prezenti in primele randuri.

Echipa de imagine din backstage a fost responsabila pentru look-ul foarte sharp si fresh,cele 4 ace ale baietilor fiind asigurate de H&M, iar trenchul Luizei de catre Mirela Fraser. Tocuri cui, ruj, butoni, fixativ si atitudine, reteta perfecta pentru backstage party before Hurts! That was sexy!

Luiza, Andi, Radu si Alex au urcat pe scena in jurul orei 19:30 si au parasit scena in ropote de aplauze. Dupa trei ani de activitate, doua clipuri, ” Scream (Preview) ” si ” Crimson (Preview) „, si trei piese in heavy rotation pe radio, YellLow cosmetizeaza si pune sub lupa critica primul lor albumul, care va avea o lansare speciala in primavara.

Proaspat semnati cu Universal Music Group si aruncati in lumea scenelor mari din tara, cvartetul poate in sfarsit sa isi atinga potentialul si sa ajunga pe buzele tuturor celor care inca mai spera ca se face muzica de calitate si in interiorul granitelor noastre.

Vineri, 18 octombrie, ii revedem pe YellLow in cadrul Local Jam (Club Colectiv), o initiativa ce isi doreste sa incurajeze artistii locali prin organizare de evenimente, aducand sub aceeasi umbrela diferite flavor-uri locale: expozitie & muzica & visuals.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns