HomeALL MEDIAZavoranca va avea emisiune la OTV in locul show-ului ”100% Adevarat”

Zavoranca va avea emisiune la OTV in locul show-ului ”100% Adevarat”

Diva Oana Zavoranu va prezenta emisiunea „Vreau sa ma razbun” ce va fi difuzata duminica de la ora 20, in locul show-ului ”100% Adevarat” prezentat de Ramona Badescu si Pepe.

Cu toate ca Dan Diaconescu a anuntat luna trecuta in direct la OTV, ca show-ul – concurs prezentat de sotul Oanei, va incepe din luna februarie, acest lucru nu s-a intamplat!

Pentru as promova noua emisiune de la OTV, Oana Zavoranu s-a deghizat in barbat, sedintele de machiaj au durat mai mult de patru ore. Oana Zavoranu s-a alaturat postului OTV in 2009 cand a prezentat doua emisiuni : „Oana Zavoranu Show” si „Pact cu Diavolita” amandoua dovedinu-se a fi esecuri.

“Vreau să mă răzbun”  va avea un buget de 12.000 de euro per ediţie (cu 4000 de euro mai mult decât la ultima sa emisiune). Această sumă nu include şi onorariul vedetei. După ce a descoperit că reprezentanţii casei de producţie care făcea ”Judecata de apoi” o “trăgeau în ţeapă”, Oana a ales de data aceasta o nouă firmă. Este vorba despre Zucchero.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns