Connect with us

ALL MEDIA

ZenithOptimedia WW aniverseaza 25 de ani

Published

on

 

ZenithOptimedia Worldwide aniverseaza astazi implinirea a 25 de ani. Pe 30 Octombrie 1988, Zenith Media isi deschidea portile afacerii intr-un depozit reamenajat din Paddington, Londra.

Fost departament de media buying in cadrul Saatchi & Saatchi, BSB Dorland si KHBB, Zenith Media isi continua drumul ca entitate de sine-statatoare.  Initial doar in UK, unde isi pastreaza sediul central, agentia se extinde la nivel international, lansari notabile avand in China in 1994 si US in 1995.

In 1989, Publicis lansa Optimedia in Franta, astfel ca in anul 2000 cele doua afaceri au fuzionat, lucru determinat de faptul ca Publicis Groupe a achizitionat Saatchi & Saatchi. In acelasi an 2000, urmand un traseu similar cu firma-mama, s-a nascut si Zenith Media Romania, din departamentul de media al agentiei Bates Centrade Saatchi & Saatchi.

In 2002, ZenithOptimedia isi inaugureaza pozitionarea, unica de altfel, si totodata angajamentul sau in performanta de marketing: The ROI Agency. Pornind de la radacinile sale de media buying, ZenithOptimedia a crescut considerabil. Expansiunea sa a cuprins noi companii specializate: Performics (digital performance marketing), Newcast (branded content),  Moxie (full service digital), Ninah (analytics) and Sponsorship Intelligence.

Anul 2012 a dezvaluit o noua etapa a abordarii de marketing, dinamica si in timp real: LIVE ROI. Anul 2012 a marcat si re-brandingul agentiei locale, inclusiv schimbarea de nume din Zenith Media Romania in Zenith Romania.

Steve King, CEO, Worldwide ZenithOptimedia, a afirmat: “Ma simt deosebit de mandru ca sunt alaturi de retea inca de la lansarea sa, din anul 1988. Consider ca dezvoltarea acestui business, dincolo de toata recunoasterea de care se bucura la nivel de clasificare, isi datoreaza succesul de durata oamenilor extraordinari pe care ii are, precum si spiritului  intregii retele, dar si scopului clar si directiei pe care o dobandim din pozitionarea ROI. ZenithOptimedia a fost agentia de media cu cel mai mare succes la nivel global, iar la momentul de fata este una dintre cele mai mari, mai dinamice si mai respectate agentii din intreaga piata”.

Maria Tudor, CEO, Zenith Romania, a declarat: “In 1997, eram director de media la Bates Centrade Saatchi& Saatchi. In acelasi an, mergeam la Londra pentru a fi <<indoctrinata>> cu valorile si cultura Zenith. Imediat dupa, am participat la prima conferinta globala a tinerei retele Zenith Media. A trecut o perioada aparent lunga, dar dominata de o constanta: provocari permanente. Alaturi de mereu cea mai buna echipa. Am savurat impreuna fiecare clipa si o facem si astazi, cu aceeasi pasiune si entuziasm ca la inceputuri.  Si, parca si profesional, devenim mai buni cu fiecare zi.”

Pentru a marca cea de-a 25-a aniversare, ZenithOptimedia demareaza un studiu global major, pentru a vedea cum se poate schimba lumea in urmatorii 25 de ani. Studiul vizeaza modul in care se vor dezvolta economiile globale, cum se va transforma societatea, cum descoperirile tehnologice vor imbunatati viata de zi cu zi, si cum ne vom bucura de zona de entertainment in anii ce vor urma. Zenith Optimedia va publica studiul in decembrie.

Lasa un comentariu aici!

Radio

Măruță revine la ”prima iubire”, radioul, ca prezentator al matinalului ProFM, ”Dimineața blană”

Published

on

Foto Credit: PRO FM
 

Matinalii Sebastian Coțofană, Radu Țibulcă și Ramona Dumitrescu vor pleca în misiune la Bonțida, la Electric Castle, și ”îi cedează” lui Cătălin Măruță butoanele matinalului ProFM,”Dimineața Blană”, în zilele de 18, 19 și 20 iulie, de la 7.00 la 10.00.

După cum Măruță însuși a povestit, la 25 de ani de ProFM, că și-a dorit mereu să se întoarcă la prima dragoste, radioul, iată că visul împărtășit a devenit vis implinit. Cătălin se întorce în studioul radio, la ProFM!

El o va avea alături pe DJ-ița ProFM  Mădălina Vintilă și împreună vor duce mai departe momentele preferate ale ascultătorilor ProFM: vor învârti Roata Vacantzatziki, trimițând fanii norocoși direct în Grecia (Corfu, Thasos, Zakynthos, Halkidiki), vor da invitații la film și vor oferi vinuri speciale. Tot în studioul ProFM vor veni și ”Noaptea Târziu”, Liviu Teodorescu, Speak și Raluca. După toate semnalele, se anunță trei zile cu surprize foarte plăcute la ProFM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Competiția de fotografie Next Image va avea loc în Europa Centrală și de Est și țările nordice

Published

on

 

Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, lansează competiția de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj și al sistemului avansat de cameră care pune în lumină fotografia inteligentă. Fotografiile pot fi înscrise în competiție în perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.

Pasionații de fotografie își pot înscrie cadrele pe platforma dedicată competiției – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board. Fotografiile înscrise vor fi prezentate într-o galerie online și vor face subiectul unui vot public, până pe data de 28 august 2018. În săptămâna următoare, membrii juriului internațional vor alege câștigătorii din rândul primelor 50 cele mai votate fotografii din fiecare categorie. Juriul este format din:

  • Yanmin Wang – Președinte Huawei Consumer Business Group Huawei Europa Centrală și de Est și țările nordice
  • Dominic Bracco – Fotograf oficial National Geographic
  • Alex Lambrechts – Fotograf certificat Leica
  • Tomasz Lazar – Laureat World Press Photo
  • Bobby Anwar – Fotograf danez
  • Gal Gadot – Actriță, imaginea seriei Huawei P20

 

Primele 50 de fotografii din clasamentul Europei Centrale și de Est și țărilor nordice vor fi, de asemenea, înscrise în competiția globală Next Image.

„Am considerat întotdeauna camerele drept o caracteristică principală a smartphone-urilor noastre și ne bucurăm să vedem că, odată cu cea mai nouă tehnologie disponibilă, oamenii pot surprinde imagini la o calitate superioară. Iar odată cu lansarea competiției Next Image sperăm să oferim șansa acestei noi generații de fotografi să își găsească inspirația”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Romania.

„Smartphone-urile fac posibil un nou tip de fotografie, unul care ne permite să fim mai spontani și creativi, mult mai confortabil pentru persoana aflată în spatele camerei. Cred cu tărie că telefoanele care îmbină viziunea fiecăruia dintre noi cu o cameră avansată pot fi folosite ca mediu de exprimare artistic, ajutându-ne să schimbăm modul în care vedem lumea. Această competiție ne oferă ocazia să interacționăm cu tot ceea ce ne înconjoară și să explorăm limitele creativității noastre”, a declarat Vlad Eftenie, ambasadorul competiției Next Image în România.

Premiul pentru câștigătorii fiecărei categorii va consta în câte un Matebook X, publicarea fotografiei în revista National Geographic și suma de 2,000 euro. Ocupanții locurilor doi și trei vor primi câte un smartphone Huawei P20 Pro, respectiv un Huawei P20. Nu în ultimul rând, juriul va acorda un titlu Grand Prix, al cărui premiu va consta într-un Matebook X, publicarea fotografiei câștigătoare în revista National Geographic, suma de 10,000 euro și șansa de a participa, în luna septembrie, în Italia, la o expediție fotografică de 10 zile, organizată de National Geographic.

Odată cu introducerea primei camere duale pe un smartphone, pentru modelul P9, Huawei a stabilit un nou standard în industria camerelor prezente pe dispozitivele mobile. Acum, aproape trei ani mai târziu, compania face același lucru cu lansarea Huawei P20 Pro, primul smartphone care folosește un sistem triplu de lentile, alături de un sistem avansat de inteligență artificială (AI) care îmbunătățește calitatea imaginilor și sparge barierele fotografiei. Combinând datele primite de la toți cei trei senzori, P20 Pro oferă o calitate fără precedent a imaginilor în condiții de lumină scăzută sau contrast ridicat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman in grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

Published

on

 

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sa fie distribuite neintrerupt, in retelele UPC si pe platforma DTH Focus Sat, in baza parteneriatului stabil si de lunga durata pe care Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. il au cu UPC Romania SRL si cu Focus Sat Romania SRL.

In luna iunie 2018 trustul INTACT a anuntat iesirea posturilor sale tv din “must carry” si incheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

In acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societatile RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange si alte societati de distributie cu acoperire locala si regionala. De asemenea, exista discutii cu ceilalati distribuitori de programe tv cu scopul incheierii contractelor de distributie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending