HomeALL MEDIAZiarul Adevarul vine cu suplimentul gratuit dedicat Olimpiadei de la RIO

Ziarul Adevarul vine cu suplimentul gratuit dedicat Olimpiadei de la RIO

Vineri, 5 august, împreună cu Weekend Adevărul te așteaptă  un supliment gratuit dedicat Jocurilor Olimpice care se desfășoară la Rio.

Un ghid despre cel mai mare eveniment sportiv al anului și care pentru România înseamnă momentul adevărului. Începând de vineri, 5 august, poți citi o analiză a sporturilor la care țara noastră participă și cine sunt cei mai reprezentativi români angrenați în competiții, programele sportivilor noștri împreună cu programul tv. De asemenea, în suplimentul gratuit, regăsești cele mai mari performanțe românești de-a lungul istoriei Jocurilor Olimpice, recordurile românești încă în vigoare, plus recordurile competițiilor.

Între 5 și 21 august Brazilia găzduiește cel mai mare eveniment sportiv care are loc o dată la 4 ani. Rio de Janeiro este primul oraș sud–american în care se desfășoară Jocurile Olimpice de vară și peste 10.500 de sportivi sunt gata să înceapă aventura olimpică.

Nu rata de vineri, la chioșcurile de ziare, un supliment gratuit cu ziarul Weekend Adevărul în care poți afla totul despre cea de-a 31-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară. De asemenea, pe tot parcursul desfășurării Rio 2016 accesezi pe www.adevarul.ro cele mai noi știri într-o secțiune  specială dedicată Olimpiadei iar la emisiunile Adevărul Live, pe parcursul celor două săptămâni, invitații vor discuta cele mai importante evenimente din cadrul competiției.

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns