HomeALL MEDIAZiarul Financiar implineste 15 ani de activitate!

Ziarul Financiar implineste 15 ani de activitate!

În noiembrie 1998 a apărut Ziarul Financiar cu ideea de a fi o voce a businessului românesc şi un loc de întâlnire pentru antreprenori, oameni de afaceri, bancheri şi manageri scrie MEDIAFAX.

Ideea de la care a pornit era de a aduce o nouă retorică în mass-media, de a scoate în evidenţă lucrurile care se întâmplă în România, oamenii care creează ceva şi proiectele de investiţii care aduc locuri de muncă şi valoare adăugată.

Dacă în 1988-1999 evenimentele nu ne ajutau şi comunitatea de business era închisă în ea ferindu-se de criza financiară, inflaţie şi devalorizarea leului, după 2000 lucrurile au început să se mişte în sens pozitiv. Privatizările şi investiţiile străine au început să schimbe faţa economiei româneşti, iar Ziarul Financiar a luat avânt.

15 ani pentru un business înseamnă mult. Mai ales pentru o publicaţie care consumă în fieare zi muncă şi dedicare, emoţie, curaj şi inspiraţie. Jurnaliştii de aici au crescut, s-au înnoit şi reinventat an de an, au scris business, pentru cei ce respiră business.

Ziarul Financiar a fost aproape de cei mai importanţi oameni ai mediului de afaceri, de cei mai mari jucători din economie, de cei care formează comunitatea de business din România. Nu doar a scris despre oamenii care contează, dar a şi trăit schimbările aduse sau trăite de ei. A fost în acelaşi timp un martor al evoluţiei mentalităţilor clasei manageriale şi a antreprenorilor. A surprins în fiecare moment tendinţele şi schimbarea exigenţelor şi valorilor la nivel naţional.

Cu ocazia aniversării a 15 ani, luni 18 noiembrie, ZIARUL FINANCIAR începe seria evenimentelor aniversare cu Deschiderea Oficială a Şedinţei de Tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), la sediul BVB, de la ora 09.30. Totodată, începând cu ora 11.30 aniversarea Ziarului Financiar se mută de la comunitatea pietei de capital la comunitatea bancherilor, la Banca Naţională a României, pentru o conferinţă cu tema “15 ani de la lansarea Ziarului Financiar. România 1998, România 2013, România 2028”.

Ziarul Financiar este brand-ul de referinţă al pieţei de business, pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns