HomeALL MEDIAZile şi nopţi, magazin cultural, idei pentru timpul liber– o nouă emisiune la TVR 1

Zile şi nopţi, magazin cultural, idei pentru timpul liber– o nouă emisiune la TVR 1

Sâmbătă, 1 mai de la ora 10.30, la TVR 1 debutează emisiunea săptămânală: Zile şi Nopţi, un magazin cultural cu informaţii, recomandări şi idei de petrecere a timpului liber.

Realizată în coproducţie de SC Zile şi Nopţi, Media Shop SRL şi TVR, emisiunea Zile şi Nopţi va fi prezentată de Andra Gavril, cunoscuta prezentatoare a principalului program informativ de la TVR Cultural, Jurnal Cultural.

Pornind de la structura editorială a revistei cu acelaşi nume, emisiunea de la TVR 1 va avea patru mari secţiuni: Film, Gastro, Cultură & Hobby şi Night Life. Pe parcursul a 25 de minute, noul program de la TVR 1 vă va ajuta în fiecare sâmbătă să aflaţi cele mai importante informaţii pentru organizarea timpului liber: care sunt evenimentele cinematografice, gastronomice, culturale ale săptămânii,  despre premierele cinematografice, restaurantele, cluburile, barurile, concertele sau activităţile în aer liber la care puteţi merge.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns