HomeLIFE STYLEZILELE FRUMUSETII LA ESTETIKA & WELLNESS 2009

ZILELE FRUMUSETII LA ESTETIKA & WELLNESS 2009

Daca esti un specialist in domeniul beauty sau un simplu consumator de produse deestetika-wellness1 infrumusetare,ori un pasionat al notiunii de modern in acest domeniu dornic sa afle tehnici si tratamente cosmetice de avangarda, avem vesti bune pentru tine: 4 zile dedicate frumusetii la Estetika & Wellness 2009, 9-12 aprilie 2009 la Sala Palatului, eveniment aflat la a 6-a editie! (Program de vizitare 10:00-19:00)

Tenul Si corpul tau este n centrul atentiei, iar expozantii noStri sunt nerabdatori sa-ti recomande cele mai bune produse Si tratamente – la preturi promotionale. SpecialiStii n aparate de nfrumusetare sunt prezenti in numar mare la Estetika&Wellness cu cele mai noi Si performante aparate pentru ca dumneavoastra sa Stiti care sunt cele mai bune metode prin care poti sa rebobandesti o silueta perfecta.
Cei mai buni stilisti au grija de parul tau: iti recomanda cea mai potrivita tunsoare, nuanta de par care sa te puna n evidenta Si te nvata cum sa ai grija de parul tau.

Congresul International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques, editia a VI-a destinat specialistilor din domeniul frumusetii gazduieste o serie intreaga de conferinte, mese rotunde, demonstratii pe teme de cosmetica, hairstyling, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, wellness si SPA.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Salut Dorine , cat costa intrarea ?

Lasă un răspuns