HomeLIFE STYLEZilele TVR Cultural, în direct din Piaţa Festivalului Enescu

Zilele TVR Cultural, în direct din Piaţa Festivalului Enescu

Cel mai important eveniment cultural al anului , Festivalul International George Enescu este in plina desfasurare la Bucuresri. Cu aceasta ocazie postul TVR Cultural va avea un program special care va marca Zilele TVR Cultural. Astfel, în această săptămână,  joi şi vineri, TVR Cultural va transmite în direct, în fiecare seară, o suită de manifestări ce se vor desfăşura în Piaţa Festivalului.

Joi, 17 septembrie, de la ora 19.30, tinerii actori câştigători ai Galei HOP vor susţine la scenă deschisă mai multe recitaluri artistice. Acestea vor fi completate, pe parcurs, cu sesiuni de muzică de jazz de bună calitate oferite de Irina Sârbu şi Jazz Band.

Vineri, 18 septembrie, de la ora 20.00, Adriana Ene o va avea ca invitată pe Daniela Zeca-Buzura de la care va afla cele mai noi proiecte ale toamnei la TVR Cultural.

Tot vineri, de la ora 20.35, un prieten vechi şi îndrăgit al publicului TVR Cultural vine cu un cadou special. Este vorba de Grigore Leşe şi trupa sa vocală într-un concert extraordinar, de 60 de minute, în direct din Piaţa Festivalului. Spectacolul „Praguri” va fi susţinut de Grigore Leşe, Doina Lavric, Zamfira Mureşan, Teodora Şerban şi Lenuţa Purja.

www.tvr.ro (tvr cultural)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns