HomeLIFE STYLEAniversare: Ziua Whitney Houston la Europa Fm

Aniversare: Ziua Whitney Houston la Europa Fm

Marţi, 29 septembrie, este „Ziua Whitney Houston” la Europa FM. Radioul de milioane de români dedică o zi întreagă divei, cu prilejul faptului că artista intrată în Cartea Recordurilor drept „cea mai premiată din istorie” se întoarce cu un album spectaculos. Pe tot parcursul zilei de marţi, vă veţi bucura de hiturile bine cunoscute ale lui Whitney şi în exclusivitate la Europa FM de piesele de pe noul albumI Look To You„, primul lansat de artistă după 7 ani de pauză.

.Încă din luna iulie, „I Look To You” a uimit câteva nume grele din industria muzicală, mai mulţi critici şi artişti având privilegiul să îl asculte în premieră la Londra. Legendarul producător, Clive Davis, a fost cel care l-a prezentat atunci publicului, anunţând că „nu va permite să fie uitat”.

„I Look To You” a debutat pe primul loc în topul Billboard şi s-a vândut în 305.000 de exemplare doar în prima săptămână după lansarea în SUA. Ar fi încă două recorduri doborâte pentru Whitney Houston: albumul ei cu cele mai mari vânzări realizate în prima săptămână după lansare şi cel mai bine vândut disc al unei cântăreţe în 2009. Cifrele au arătat că publicul era dornic să o asculte pe Whitney Houston cu piese noi şi să o revadă pe scenă. De-a lungul celor 24 de ani de când şi-a început cariera muzicală, ea a adunat 411 trofee şi a vândut peste 140 de milioane de albume.

Hiturile „Million Dollar Bill” şi „I Look To You„, plus alte 9 piese se găsesc pe un singur album ce anunţă revenirea artistei Whitney Houston – „I Look To You”, pe care îl puteţi asculta marţi la Europa FM. Acesta este un produs Sony Music, în Romania prin Nova Music.

Europa FM, cea mai bună muzică din ’80 până azi!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns