HomeTELEVIZIUNEEmisiuniZlata vrea sa doboare un nou record luni la “Happy Hour” (galerie foto)

Zlata vrea sa doboare un nou record luni la “Happy Hour” (galerie foto)

Cea mai buna contorsionista din lume se intoarce la Happy Hour! Zlata, blonda superba care sfideaza toate legile fizicii in numerele sale de-a dreptul incredibile vine luni la “Happy Hour”. Dupa ce anul trecut a lasat cu gura cascata intreagatarasi l-a uluit de-a dreptul pe Maruta, Zlata este pregatita isi doboare recordurile mondiale in direct si in exclusivitate la “Happy Hour”. Luni, de la 17.30, celebra contorsionista vine la Pro Tv cu numere noi si spectaculoase.

Femeia care poate incapea intr-un frigider sau int-o geanta de voiaj va fi prezenta luni in platoul lui Maruta, pregatita sa doboare record dupa record. Daca anul trecut Zlata i-a acordat lui Catalin Maruta un interviu neconventional, stand incolacita la propriu pe Happylica, maine la “Happy Hour” contorsionista e decisa sa uimeasca din nou. Ce numere a pregatit aceasta, dar si ce vedete vor veni in platou pentru a se convinge ca ceea ce face Zlata este cat se poate de real, telespectatorii Pro Tv vor afla in exclusivitate la “Happy Hour”.

Singura contorsionista din lume care isi poate indoi coloana vertebrala pana la un unghi de 90 de grade, care poate deschide sticle cu picioarele stand in maini si care este capabila sa intre in cuburi cu latura de 50 de cm, Zlata a uimit pana si lumea medicala cu capacitatile sale. Nascuta in fosta Uniune Sovietica, unde talentul i-a fost observat inca de la 4 ani, ea facand parte din lotul national de gimnastica, Zlata e stabilita in Germania unde se dedica in totalitate carierei de performer profesionsit. Poreclita si “femeia elastic” datorita abilitatilor sale fantastice de a-si contorsiona trupul, atat pe fata, cat si pe spate, Zlata le va arata din nou romanilor ce miscari au dus-o direct in Cartea Recordurilor.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns