HomeLIFE STYLEZoli Toth raporteaza: verde de emotie, in fiecare vineri la TVR 1

Zoli Toth raporteaza: verde de emotie, in fiecare vineri la TVR 1

„Cand am inceput sa filmez pentru Green Report, am avut emotii. La inceput am tras cateva duble bune, apoi am intrat in normal. La primele interviuri mi se parea ciudat ca eu sa fiu cel care pune intrebarile. Vineri debuteaza Green Report cu mine in rol de prezentator. Nu stiu cata lume se va uita, ce impact va avea aceasta emisiune la care tin deja foarte mult. Abia astept sa primesc feedback (va invit sa imi scrieti daca simtiti nevoia pe zoli@starmanagement.ro). Cu alte cuvinte, sunt verde de emotie J.” – declara Zoli Toth.

Asadar, incepand de vineri, 10 octombrie, de la 16.30, un nou sezon Green Report pe TVR1, cu un prezentator nou-nout.
Percutionistul de la SISTEM a accceptat provocarea eco. Pentru aceasta prima editie invitatii de onoare ai lui Zoli sunt: indragitul om de televiziune Virgil Iantu, bun prieten cu Zoli, si Raul Pop, director general RECOLAMP, unul dintre organizatorii evenimentului national „Ziua Verde”.

Din sumar:

– Green News: telefoane mobile reciclate, becuri ecologice – campanie in Romania, bebelusii: cat „polueaza” pina incep sa vorbeasca?
– Intrebarile Oanei: ce inseamna „acoperisul verde”; de ce sunt nedorite pungile de plastic de la magazin.
– Intrebarea saptamanii/concurs Green Report: Ce procent din bogatia de specii existenta in padurile tropicale dispare anual ca urmare a activitatii umane?
– Eco-sfaturi: screen-saver, zahar in recipiente mari, stocarea on-line
impartirea masinii personale, toner reciclabil.

Emisiunea este o coproductie Green Report & TVR1. Zoli Toth va va fi gazda in fiecare vineri, de la orele 16.30.

Gabriela David
PR Manager
Star Management srl
www.StarManagement.ro, www.tvr1.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns