HomeLIFE STYLEZU, noul post de radio al trustului Intact.

ZU, noul post de radio al trustului Intact.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat, joi, licenta audiovizuala pentru difuzarea prin satelit a noului post de radio al trustului Intact, „ZU”.

Solicitarea licentei audiovizuale pentru postul de radio „ZU” a fost facuta de S.C. Grupul Media Camina SA Bucuresti, informeaza Newsin.
Noul post de radio, care va emite de pe 29 septembrie in toata tara se va numi Radio ZU sau ZU FM, in functie de rezultatele cercetarilor de piata. Postul va avea un program generalist cu productie proprie in proportie de 60%.
Statia pentru difuzarea in Bucuresti va fi actuala statie a postului News FM, care nu va mai fi transmis. In acelasi timp, echipa de stiri de la News FM va lucra la „ZU”.
O particularitate a postului o va reprezenta difuzarea muzicii live, direct din studio, unde vor fi invitati artisti romani. Din grila de programe, fac parte matinalul lui Daniel Buzdugan si Mihai Morar si o emisiune realizata de Mircea Badea (foto).
Din trustul media Intact fac parte televiziunele Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, Romantic FM si mai multe publicatii, precum „Saptamana financiara”, „Financiarul”, „Jurnalul national” si „Gazeta sporturilor”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns