HomeLIFE STYLEZvonuri in presa: ProTV nu renunta la Andreea Esca !

Zvonuri in presa: ProTV nu renunta la Andreea Esca !

Patronul trustului Media Pro, Adrian Sarbu, nu intentioneaza sa renunte la Andreea Esca, „vedeta incontestabila a Pro TV”, iar infomatiile aparute in ziarul 7plus sub titlul „Pro TV renunta la Esca” sunt total eronate, sustine trustul.

„Andreea Esca este si ramane vedeta incontestabila a Pro TV si va continua sa fie gazda milioanelor de telespectatori care urmaresc in fiecare seara ‘Stirile Pro TV’, de la ora 19.00 (…) Informatiile aparute in articolul ‘Pro TV renunta la Esca’ sunt total eronate „, potrivit surselor, citate de Mediafax.

„Cifrele de audienta si cercetarile calitative arata ca telespectatorii din Romania urmaresc in mod constant ‘Stirile Pro TV’ prezentate de Andreea Esca , vedeta fiind cea mai populara, cea mai apreciata si, totodata, cea care se asociaza cel mai puternic cu brandul Pro TV”, au mai spus sursele citate.

Trustul subliniaza ca „Pro TV nu si-a pus niciodata si nu isi pune nici acum problema inlocuirii Andreei Esca, un jurnalist a carui forta si a carui credibilitate au crescut in timp si au facut din ea un adevarat icon al stirilor de televiziune”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns