Connect with us

Digital

Ȋnscrierile pentru Școala ADC se prelungesc pânǎ pe 20 noiembrie

Published

on

Reclame

Cei interesaţi sǎ urmeze cursurile Şcolii ADC*RO mai au o şansǎ extra sǎ se înscrie, completând testul de admitere de pe site-ul şcolii pânǎ pe 20 noiembrie, ora 23:59.

Înscrierile se fac online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Participarea la concursul de admitere este gratuită, iar pentru a urma cursurile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Cursurile vor începe la început de 2018 și vor dura patru luni. Școala cuprinde atât cursuri și tutorate, dar și vizite și întâlniri în unele dintre cele mai relevante agenții de publicitate de la noi.  La finalul școlii, aceștia își vor putea alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de către tutorii școlii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenți vor beneficia de internshipuri în agenții. Primul admis la şcoalǎ primeşte Bursa UniCredit Bank, iar cel de pe primul loc la finalul şcolii este premiat cu Bursa Ionuţ Popescu.

 

Criteriile pe baza cǎrora tutorii şcolii vor nota înscrierile sunt originalitatea, creativitatea şi respectarea cerinţelor briefului. Lista celor admişi va fi anunţatǎ la finalul lunii noiembrie – început de decembrie.

Tutorii școlii: Adrian Preda, Andrei Tripşa, Claudiu Dobriţǎ, Dorian Pascuci, Laura Nedelschi, Liviu Ţurcanu, Simona Suman, Şerban Alexandrescu, Ştefan Vasilachi şi Valentin Suciu.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending