Connect with us

ALL MEDIA

“Câştigi în 60 de secunde” vine în sprijinul românilor în vremuri de criză

Published

on

Cel mai tare gameshow din lume, „Câştigi în 60 de secunde”, difuzat în fiecare marţi de la 20.20 la Antena 1, vine în sprijinul românilor în vremuri de criză.  Premiul de 50.000 de lei tentează mulţi români, care abia mai pot face faţă perioadei de recesiune.


Unul dintre concurenţii celei de-a doua ediţii „Câştigi în 60 de secunde” a venit tocmai de la Cluj în speranţa că îşi va îmbunătăţi situaţia financiară cu ajutorul acestei emisiuni.

 

Chintoan Mircea Adrian are 34 de ani, este din Cluj şi în prezent lucrează la o firmă de amenajări exterioare. Povestea de viaţă a tânărului ascunde multe suişuri şi coborâşuri, acesta riscând cel mai mult după revoluţie, când a investit tot ce avea într-o afacere care s-a dovedit neprofitabilă.

 

Mircea are un salariu mediu pe economie şi locuieşte încă împreună cu socrii. A venit la casting plin de încredere, iar când a aflat că a fost ales să participe la show şi-a pus toate speranţele în această emisiune.

 

„Nu am casă, nu am maşină, dar am multe credite. Aş vrea să rezolv măcar una dintre aceste probleme.”, a declarat tânărul la intrarea în competiţie.

 

Bucurându-se de un succes răsunător în toată lumea, „Câştigi în 60 de secunde” confirmă acest lucru şi în România. Potrivit cifrelor oferite de Gfk, în prima ediţie din 5 aprilie, la ora 21.00,  Antena 1 a fost urmărită de 1.111.000 de telespectatori din mediul urban, Dan Negru adăugând astfel în portofoliul său încă un format de succes.

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending