Connect with us

AUDIENȚE TV

“Doamne de poveste”, lider absolut de audienţă cu Gabriela Dinică

Redactia Radar de Media

Published

on

În prima ediţie din noul sezon, emisiunea “Doamne de poveste”, prezentată de Olivia Steer, duminica, Acasă, s-a detaşat net ca lider de audienţă pe tronsonul său orar.

Pe targetul Acasă, femei cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani, din mediul urban, “Doamne de poveste” a obţinut 3,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12.3%. Duminică după amiază, de la 17.30, peste o sută de mii de telespectatori urmăreau fascinanta poveste de viaţă a unei femei impresionante, Gabi Dinică, soţia regretatului actor Gheorghe Dinică.

 Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 18.00, când postul TV a reuşit să obţină 6,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.3%.

Amintirile celei care i-a stat alături maestrului Dinică până în ultima clipa a vieţii, dar şi imaginile, în exclusivitate, din camera acestuia au reuşit să ţină în faţa micului ecran întreg publicul din mediul urban, astfel încât Acasă a fost lider de piaţă şi în rândul acestui public cu 3,4 puncte de rating şi 8,6 cota de piaţă.

Vârful de rating pe acest segment de populaţie a fost  atins la ora 18.01 când emisiunea a condus detaşat în clasamentul audienţelor cu 5,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 13,4. În acel moment erau difuzate imagini în premieră de la Şarpele Roşu, locul unde maestrului Dinică îi cântau deseori Ştefan Bănică şi Nelu Ploieşteanu.

În fiecare duminică, de la 17.30, emisiunea “Doamne de poveste” îi invită pe telespectatori să intre în universul unor femei fascinante, adevărate exemple de viaţă. Ediţia din 6 februarie este dedicată unei actriţe îndrăgite care a creat roluri memorabile în întreaga sa carieră, Carmen Tănase.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending