“Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost urmărită la Pro Tv de aproape 2 milioane de telespectatori

0
560

Noul sezon al emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a debutat la Pro Tv marţi seară cu două poveşti impresionante, emoţii şi lacrimi de bucurie, dar şi audienţe pe măsură.

Aproape două milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări au stat cu ochii, în minutul 20.40, pe emisiunea prezentată de Victor Slav. Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea de la Pro Tv a înregistrat, la 22.10, un vârf de audienţă de 10,4 puncte de rating şi 25,7 % cota de piaţă, de aproape cinci ori mai mult decât Antena 1, care aduna în acel moment doar 2,7 puncte de rating şi 6,7 procente din cota de piaţă.

În întreg intervalul difuzării (20.40-22.13) ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial, cât şi pe cel urban. Cazurile emoţionante ale celor două femei prezentate, Monica şi Ana Maria, dar şi procesul transformării acestora au adus emisiunea de la Pro Tv pe poziţia de lider, cu o medie, pe publicul comerical, de 7,5 puncte de rating şi 19 % cota de piaţă.

Pe acelaşi public, Antena 1 a înregistrat o medie de 3,5 puncte de rating şi 8,8 % cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a condus topul cu o audienţă medie de 6,3 puncte de rating şi 13,4 procente din cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, după ACASĂ, cu 3,3 puncte de rating şi 7 % cota de piaţă.

Telespectatorii Pro Tv au fost dornici să afle povestea celor două femei pentru care tristeţea s-a transformat marţi seară în bucurie. Monica, o femeie aproape mutilată fizic de fostul soţ, a avut curajul de a se supune unor serioase intervenţii chirurgicale pentru a-şi îndrepta dantura, nasul, dar şi surplusul de grăsime. Femeia a avut parte de cea mai frumoasă zi din viaţa sa, alături de fiica sa, partenerul de viaţă şi întreaga familie.

La fel de fericită a fost şi Ana Maria, tânăra care îşi dorea să scape de complexe şi să nu mai fie privită ca ”răţuşca cea urâtă”. După intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă, tânăra a radiat la întâlnirea cu familia şi a mărturisit că acum se simte la fel de frumoasă ca surorile ei.

Comentarii