Connect with us

A-Z NEWS

“Mondenii”, comedie de 10 la Prima TV

Published

on

Reclame

 

Show-ul “Mondenii” a ajuns la cel de-al 10 sezon de comedie. Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Angel Popescu si intreaga echipa de actori revin din 28 februarie la Prima TV.

Gabriel Cotabita, Gabriela Cristea, Blondele lui Iri, Horia Ivanovici, Radu Banciu, Liviu Varciu, Printul Paul de Romania si Printesa Lia, Niculina Stoican si Marcel Pavel sunt doar cateva dintre personajele autohtone vizate de “mondeni” in acest sezon, iar “Parodie dupa telenovele” este una dintre rubricile “vedeta” din aceasta primavara.

Nu vor lipsi din program nici personajele deja consacrate, dar nici skech-urile cu blondele Simona Senzual si Diana Munteanu sau rubrica denumita sugestiv “Academia de manele”.
Din 28 februarie, urmariti „Mondenii” in fiecare seara de luni pana miercuri, de la 23:00, in “Ora de Comedie”, la Prima TV.

Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup
pan-european ProSiebenSat.1, care mai opereaza in Romania prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM, si platforma de video sharing MyVideo.ro.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending