Connect with us

A-Z NEWS

“Mondenii” maresc portia saptamanala de umor, in noul sezon la Prima TV

Published

on

Reclame

Pret de opt sezoane, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Angel Popescu si intreaga echipa de actori v-au amuzat cu cele mai haioase personaje mondene si v-au adus zambetul pe buze cu fiecare aparitie.

Pentru ca sunt enervant de buni si suparator de comici, din 27 septembrie  “Mondenii” revin la Prima TV, gata sa faca ce stiu cel mai bine, COMEDIE, marind portia saptamanala de umor.

Astfel, in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 23:00, veti avea parte de o jumatate de ora de buna-dispozitie, pentru ca Mondenii sunt gata  sa descreteasca si cele mai incruntate frunti cu cele mai amuzante schech-uri, din care nu vor lipsi personajele deja consacrate, dar si altele noi.

Fotbalistul Cristi Tanase si Bomba lui Sexy, George Copos, doamna cu sarpele Carmen Plesa, make-up artist-ul Adi Pescariu, hair-stylist-ul Florin Hentz, familia Moculescu si Clejanii sunt doar cateva dintre personajele autohtone vizate de “mondeni” in acest sezon.

Nu vor lipsi din program nici skech-urile cu blondele Simona Senzual si Diana Munteanu sau rubricile denumite sugestiv “Academia de manele” si “Scandal Conjugal” ori “DDD si Partidul Poporului”.

Toate acestea, dar si multe alte surprize, in sezon noua al emisiunii “Mondenii”, din 27 septembrie, in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 23:00, numai la Prima TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending