Connect with us

ALL MEDIA

“Serviciul Român de Comedie” anunţă de 1 mai câştigătorul concursului “Românii n-au talent”

Redactia Radar de Media

Published

on

După ce a lansat în acest sezon o parodie amuzantă a fenomenului “Românii au talent”, “Serviciul Român de Comedie” îşi anunţă în ediţia din 1 mai propriul câştigător.

Dacă de Paşte fanii show-ului difuzat la Pro Tv, duminică de la 21.45, au putut urmări evoluţia finaliştilor, imediat după finala “Românii n-au talent” aceştia au fost invitaţi să îşi voteze preferatul pe site-ul protv.ro.

Astfel, în ediţia din 1 mai, membrii “Serviciului Român de Comedie” vor anunţa câştigătorul concursului-parodie ales pe site. La salonul ”Relaxare şi Reformă”, Ion Iliescu (Dragoş Stoica) vine de 1 Mai pentru a se deconecta şi pentru a vorbi în limba rusă cu specialista Larisa (Lia Sinchevici).

Bianca lui Bote (Aniela Petreanu) se întâlneşte la rubrica pe care o moderează, ”Să mor io dacă înţeleg ceva”, cu Iri (Cristi Rotaru) şi Moni (Ioana Dulf) şi prezintă o piesă amuzantă dedicată celor doi invitaţi, dar mai ales fetelor dornice să cucerească bărbaţi bogaţi şi în vârstă.

Din arhiva senzaţională SRC, agenţii pun la bătaie imagini spectaculoase cu Gigi Becali (Dragoş Stoica) mergând pe bicicletă pentru că, după modelul francez, vrea să instituie micul tur al Piperei.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending