“Suflet rătăcit” a ajuns la final, Acasă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

“Suflet rătăcit” a ajuns la final, Acasă

Published

on

Lola şi Marcelo îşi încheie povestea de iubire ACASĂ, în ultimul episod al telenovelei „Suflet rătăcit”, vineri, 15 iulie de la orele 18.30.

Danna Garcia şi Segundo Cernadas îşi iau la revedere de la telespectatori în finalul telenovelei, iar iubirea personajelor va învinge orice obstacol.

După ce a fost umilită, respinsă şi a ajuns să trăiască într-un cimitir, Lola întâlneşte fericirea în braţele lui Marcelo. Totuşi, drumul lor nu a fost unul uşor, viaţa le-a dat nenumărate lecţii, dar iubirea i-a unit pentru totdeauna.

Povestea lor a ajuns la final ACASĂ, iar cei doi mai au de înfruntat o ultimă piedică. Marta şi Priscila încearcă pentru ultima dată să o batjocorească pe Lola, dar atât ele, cât şi celelalte personaje, vor avea parte de o mare surpriză în ultimul episod al serialului, ACASĂ, vineri, pe 15 iulie, de la orele 18.30.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending