Connect with us

Life Style

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” ajută două femei greu încercate de viaţă

Redactia Radar de Media

Published

on

În ediţia din 23 martie, de la 20.30, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” prezintă la Pro Tv transformarea spectaculoasă şi povestea impresionantă a unei femei pentru care viaţa a luat o întorsătură neaşteptată acum câţiva ani. O mamă îndurerată, care şi-a pierdut un copil, visează la un nou început.

Deşi durerea din suflet nu îi poate fi îndepărtată de nimic, Daniela va învăţa la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” că orice viaţă merită o nouă şansă şi că transformarea mult visată o va ajuta să meargă mai departe pentru ceilalţi doi copii ai săi.

Daniela, o femeie de 42 de ani din Bucureşti povesteşte în emisiunea prezentată de Victor Slav momentul care i-a marcat complet viaţa: a avut un accident de maşină, când ea şi băieţelul ei au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un şofer. Copilul a murit pe loc, iar femeia a rămas cu evidente răni fizice, dar şi sufleteşti: poartă încă pe corp semnele tragediei, pe picior, la nas, pe chip, iar sufletul îi este sfâşiat şi acum.

Singura alinare o reprezintă cele două fetiţe ale sale, pentru care îşi şi doreşte o schimbare fizică: vrea să aibă forţă pentru ele, pentru că sunt singura ei bucurie şi, mai ales, nu vrea ca fetelor să le fie ruşine cu mama lor. Ce se va întâmpla cu Daniela, telespectatorii Pro Tv vor afla marţi seară la Pro Tv, când vor putea descoperi transformările fizice la care ea va fi supusă, dar şi ce impact vor avea acestea asupra psihicului femeii.

Şi tot în această ediţie, Victor Slav o va prezenta şi pe Elena, o femeie ce nu se poate considera norocoasă în ceea ce priveşte aspectul ei fizic: are un nas mare, ”ca de bărbat”, cum îi spun unii, ochelari şi multe riduri. Povestea Elenei este emoţionantă: prima căsnicie a sa a fost un eşec. Fostul soţ s-a căsătorit cu ea la îndemnul părinţilor şi din bărbatul galant de la început s-a transformat într-un om dependent de alcool, care o jignea mereu.

Singura ei bucurie din toată această căsnicie sunt cei doi copii, pe care după divorţ s-a chinuit să îi crească singură. Elena a luat viaţa de la capăt, s-a căsătorit din nou şi a mai făcut un copil cu un barbat care o respectă, dar în ochii căruia vede, deşi acesta nu spune, că şi-ar dori o schimbare la soţia lui. Fetele ei sunt cele care au convins-o să vină la “Frumuseţe pe muchie de cuţit”, fata cea mică a înscris-o, iar cea mare, care suferă de un handicap mental, îşi imagina în fiecare zi că ea este unul dintre doctorii din emisiune şi o face pe mama ei frumoasă.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending