”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, revine la Pro TV cu un nou sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, revine la Pro TV cu un nou sezon

Published

on

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” se întoarcela Pro Tv cu poveşti impresionante şi transformări pe măsură, din 16 martie, de la ora 20.30.

După ce timp de două sezoane a demonstrat că orice viaţă merită o nouă şansă şi a redat speranţa multor persoane care trăiau sub povara complexelor fizice şi a dramelor interioare, emisiunea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” revine din 16 martie la Pro Tv, în fiecare marţi de la 20.30.

Noul sezon al show-ului prezentat de Victor Slav anunţă o serie de poveşti cutremurătoare ale unor oameni pe care viaţa i-a încercat în cele mai nemiloase feluri. ”Aşa cum v-am obişnuit şi în sezoanele trecute, vom cunoaşte şi acum persoane cu istorii emoţionante, oameni cu cicatrici sufleteşti care au nevoie de ajutor şi care îşi doresc să scape de complexe”, spune Victor Slav.

”Sunt femei pe care soţii lor nu le mai apreciază, mame care au trecut prin adevărate drame, tinere care aspiră să îşi construiască o carieră frumoasă, dar se lovesc de aspectul fizic, femei cărora partenerii lor de viaţă le-au răpit dreptul de a mai zâmbi, persoane care s-au născut cu malformaţii sau care se luptă cu consecinţele unor slăbiri dramatice, de exemplu. Mai mult ca oricând, vom cunoaşte poveşti cu adevărat dramatice”, a mai spus prezentatorul emisiunii de la Pro Tv.

Una dintre surprizele acestui nou sezon este şi faptul că telespectatorii vor putea vedea şi ce mai fac o parte dintre foştii participanţi din sezoanele trecute: ”Cei care ne urmăresc în fiecare săptămână vor putea afla sezonul acesta cum s-au schimbat vieţile foştilor participanţi după transformare şi ce fac ei în prezent. De exemplu, în ultima ediţie din sezonul trecut aţi putut vedea deznodământul poveştii dintre soţii Pleşa. Ei au fost prezentaţi într-una din ediţiile ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” când le-am cunoscut problemele de cuplu.

Povestea lor era incertă la momentul transformării, iar la finalul sezonului au acceptat să vorbească cu noi şi să ne dezvăluie faptul că au hotărât să rămână împreună. Acum ne vom întâlni cu mai mulţi prieteni ai emisiunii şi vom afla ce fac în prezent”, povesteşte Victor Slav.

Aşadar, din această primăvară, la Pro Tv începe un nou sezon despre oameni curajoşi, cu poveşti tulburătoare de viaţă, pentru care salvarea dintr-o existenţă umbrită se găseşte în operaţiile estetice. Victor Slav le va fi din nou alături persoanelor care se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine. Cel de-al treilea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” aduce din nou pe micile ecrane poveşti de viaţă cu adevărat tulburătoare, impresionante şi emoţionante, dar şi transformări care taie răsuflarea.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending