Connect with us

A-Z NEWS

”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, revine la Pro TV cu un nou sezon

Published

on

Reclame

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” se întoarcela Pro Tv cu poveşti impresionante şi transformări pe măsură, din 16 martie, de la ora 20.30.

După ce timp de două sezoane a demonstrat că orice viaţă merită o nouă şansă şi a redat speranţa multor persoane care trăiau sub povara complexelor fizice şi a dramelor interioare, emisiunea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” revine din 16 martie la Pro Tv, în fiecare marţi de la 20.30.

Noul sezon al show-ului prezentat de Victor Slav anunţă o serie de poveşti cutremurătoare ale unor oameni pe care viaţa i-a încercat în cele mai nemiloase feluri. ”Aşa cum v-am obişnuit şi în sezoanele trecute, vom cunoaşte şi acum persoane cu istorii emoţionante, oameni cu cicatrici sufleteşti care au nevoie de ajutor şi care îşi doresc să scape de complexe”, spune Victor Slav.

”Sunt femei pe care soţii lor nu le mai apreciază, mame care au trecut prin adevărate drame, tinere care aspiră să îşi construiască o carieră frumoasă, dar se lovesc de aspectul fizic, femei cărora partenerii lor de viaţă le-au răpit dreptul de a mai zâmbi, persoane care s-au născut cu malformaţii sau care se luptă cu consecinţele unor slăbiri dramatice, de exemplu. Mai mult ca oricând, vom cunoaşte poveşti cu adevărat dramatice”, a mai spus prezentatorul emisiunii de la Pro Tv.

Una dintre surprizele acestui nou sezon este şi faptul că telespectatorii vor putea vedea şi ce mai fac o parte dintre foştii participanţi din sezoanele trecute: ”Cei care ne urmăresc în fiecare săptămână vor putea afla sezonul acesta cum s-au schimbat vieţile foştilor participanţi după transformare şi ce fac ei în prezent. De exemplu, în ultima ediţie din sezonul trecut aţi putut vedea deznodământul poveştii dintre soţii Pleşa. Ei au fost prezentaţi într-una din ediţiile ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” când le-am cunoscut problemele de cuplu.

Povestea lor era incertă la momentul transformării, iar la finalul sezonului au acceptat să vorbească cu noi şi să ne dezvăluie faptul că au hotărât să rămână împreună. Acum ne vom întâlni cu mai mulţi prieteni ai emisiunii şi vom afla ce fac în prezent”, povesteşte Victor Slav.

Aşadar, din această primăvară, la Pro Tv începe un nou sezon despre oameni curajoşi, cu poveşti tulburătoare de viaţă, pentru care salvarea dintr-o existenţă umbrită se găseşte în operaţiile estetice. Victor Slav le va fi din nou alături persoanelor care se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine. Cel de-al treilea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” aduce din nou pe micile ecrane poveşti de viaţă cu adevărat tulburătoare, impresionante şi emoţionante, dar şi transformări care taie răsuflarea.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending